رسم است زمانی که زوج های جوان می خواهند زندگی خود را آغاز کنند، جشن عروسی بگیرند و از آشناها و اقوامشان در این جشن دعوت کنند. در زمان های گذشته این جشن به صورت ساده برگزار می شد، اما امروزه تشریفات زیادی وارد جشن های عروسی شده است. تعدادی از زوج ها تمایل چندانی به برگزاری این مراسم نشان نمی دهند و از برگزاری آن صرف نظر می کنند. اما آیا این موضوع سبب نمی شود بعدها پشیمان شوند؟!

ابعاد ظریف شخصیت خودتان را بشناسید و بعد تصمیم بگیرید!

یک حقیقت علمی

به‌ تازگی خبری در فضای مجازی به نقل از مرکز ملی ازدواج آمریکا منتشر شد با این عنوان که نگرفتن مراسم عروسی می‌تواند احتمال با مشکل مواجه‌ شدن زوج‌ها را بیشتر کنددرواقع نگرفتن جشن عروسی نوعی سوگیری منفی ذهنی در طرفین ازدواج ایجاد می‌کند. این سوگیری منفی ذهنی در دراز مدت می‌تواند در منفی‌ نگری نسبت به رابطه و زندگی مشترک موثر باشد. پس رفتن به سفر یا را جایگزین عروسی نکنید.

چه باید کرد؟

این خبر نسبتا سر و صدای زیای به پا کرد و افراد زیادی را توجیه کرد که باید عروسی بگیرند. اما برخی کارشناسان نظر متفاوتی دارند. به عقیده بسیاری از کارشناسان، عروسیگرفتن یک عرف در جامعه است، پیش‌ تر اصلا مسئله نگرفتن عروسی باب نبوده است. گذر از چنین فرهنگی و وارد شدن به دنیایی که جشن عروسیگرفتن را به معنای امروزی‌ اش نقض کند، کار آسان و پسندیده‌ ای نیست، اما به‌ هر حال عده‌ای این روزها این طرز فکر را قبول دارند. عروسی‌  نگرفتن به‌ خودی‌ خود بد نیست، اما چندین رکن را برای تحقق این امر باید در نظر داشت.

چه افرادی بعد از نگرفتن جشن عروسی پشیمان می شوند؟

1- هر روز حرف‌ تان عوض می شود!

اگر از آن دسته از افراد هستید که هر ثانیه نظرتان تغییر می‌کند و با فکر و خیال نظرتان عوض می‌شود، بهتر است خیلی خوش و خرم عروسی بگیرید! اگر امروز فکر می‌کنید که کاری درست است و فردا همان کار را غلط می‌دانید، بهتر است توجه کنید که در آینده همین عروسی‌ نگرفتن امروزتان را سرزنش خواهید کرد. پس اگر جزو این دسته از افراد هستید، عروسی بگیرید!

2- افراد تحت ‌تأثیر 

گروه دوم افرادی هستند که به‌ شدت تحت ‌تأثیر دوستان و اطرافیانشان هستند. استقلال عقیده و داشتن یک فکر منحصر به‌ فرد خوب است، اما اگر شما جزء دسته ای از افراد هستید که نظرتان سریعا تحت تاثیر حرف دیگران عوض خواهد شد یا دچار تغییرات عدیده‌ای می‌شود، بهتر است که اصلا به این مد تازه جامعه یعنی، عروسی نگرفتن فکر نکنید. چون قطعا در آینده به حرف دوستانتان دائما فکر خواهید کرد و اذیت می‌شوید که چرا در فلان تاریخ عروسی مفصلی برگزار نکردم و همه فامیل نیامدند.

می‌خواهم هزینه نکنم

اغلب افراد برای این از عروسی پرزرق‌ و برق فراری هستند که نمیخواهند هزینه زیادی برای عروسی‌شان داشته باشند و از قسط و بدهی بعد از عروسی ترس دارند. توصیه اکیدی که روانشناسان دارند، این است که تا حد ممکن از برگزاری عروسی‌ های بزرگ و پر تجمل که باعث به خرج افتادن خودتان می‌شود، پرهیز کنید. این مسئله باعث خاطره بد از مجلس و درد سر های بعد از ازدواج خواهد شد. پس تا جایی که می‌ توانید مانند بقیه نباشید و با یک عروسی ساده زندگیتان را آغاز کنید.

اگر بالغی و مستقل بخوان!

اگر فردی هستید که شخصیت بالغ قوی و استقلال فکری دارید و همسرتان هم مانند شما در عروسی نگرفتن با شما هم‌ عقیده است، می‌توانید این سنت را بشکنید و خیلی ساده زندگی مشترکتان را آغاز کنید. البته به این شرط که بعدها از تصمیمتان پشیمان نشوید که این هم دقیقا به شخصیت شما و میزان استقلال پذیری و پذیرش تفاوت شما با افراد جامعه بستگی دارد.

خانواده‌ها کوتاه بیایند

از دیگر اقدامات خانواده‌ ها که فرزندان را به فکر عروسی نگرفتن می‌اندازد، عروسی‌ گرفتن‌ های پر زرق‌ و برق و پر تجمل است. شاید اگر خانواده‌ ها هم اندکی کوتاه بیایند و دست از این شرط و شروط‌ های زیاد برای برگزاری عروسی بردارند، دیگر جوانان هم به فکر این سنت‌ شکنی نباشند.

خودتان را بشناسید

این که شما عروسی بگیرید یا نگیرید، لباس عروس به تن کنید یا نکنید، به خودتان بستگی دارد، اطرافیان و فامیل شاید غصه بخورند و پچ پچ هایی هم بگویند، اما در نهایت این شما هستید که باید یک‌عمر با همسرتان زندگی کنید و به هیچ‌کدام از این حرف‌ها هم توجه نکنید. برای عروسی نگرفتن و بهتر است بگوییم برای شناخت ابعاد شخصیت خود، بهتر است به یک کارشناس مراجعه کنید. کارشناس به شما کمک می‌کند تا خودتان را بشناسید و مطمئن شوید که در آینده از عاقبت کارتان پشیمان می‌شوید یا نه؟

منبع: ایده آل


از کجا بدانم نامزدم به بلوغ فکری رسیده است؟

چرا چند سال بعد از ازدواج مشکلات خود را نشان می‌دهند؟

فرد مناسب برای ازدواج چه ویژگی هایی دارد؟

چرا سن مرد هنگام ازدواج باید بیشتر از زن باشد؟