چای یکی از نوشیدنی های پر استفاده در بین ایرانی ها است و در میان انواع چای ها اکثر افراد بیشتر از چای سیاه استفاده می کنند. نوشیدن یک لیوان چای گرم در کنار خانواده می تواند تا حدود زیادی خستگی روزانه شما را کاهش دهد. در این مطلب شما را با خواص انواع چای آشنا می نماییم.

چای سیاه که پراستفاده ترین چای در دنیای غرب است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند .

برگ چای، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است.

چای از تشکیل لخته های خونی در سرخرگ های اصلی جلوگیری می کند. پلاک ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که فالونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش LDL – کلسترول بدخون میشود که میتواند منجر به حملۀ قلبی و مغزی شود. علاوه بر آن، مردهائی که بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز مینوشند، نسبت به مردانی که فقط دو یا سه فنجان چای سیاه در روز مینوشند، به مراتب در معرض خطر کمتری برای سکتۀ مغزی هستند.

در تصویر زیر با خواص انواع چای آشنا خواهید شد

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان