قطاب

در این مقاله از دکتر سلام می خواهیم، طرز تهیه دو شیرینی بسیار خوشمزه در منزل را به شما عزیزان آموزش بدهیم. این دو شیرینی، شیرینی قطاب و شیرینی نارگیلی می باشند که هر یک از شیرینی های پرطرفدار می باشند. با ما همراه شوید.

قطاب

مواد لازم برای خمیر:

ماست یا شیر سویا: نصف پیمانه
روغن کنجد: نصف پیمانه
آرد سبوس‌دار: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: دو قاشق مربا خوری

طرز تهیه قطاب:

همه مواد را مخلوط کرده و در آخر آرد را به تدریج اضافه کرده‌، خوب هم می زنیم تا مایه خمیر شده و به دست نچسبد و بدون کشش نشود.بعد خمیر را درظرفی گذاشته و روی آن را خوب بپوشانید و به مدت یک تا دو ساعت بگذارید بماند تا ور آید.

مواد لازم برای مایه وسط قطاب

بادام پوست گرفته یا گردو (چرخ کرده): 250 گرم
خاک قند نرم: 125 گرم
هل کوبیده نرم: یک قاشق مرباخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه مایه وسط قطاب

از خمیر گلوله ای به اندازه یک پرتغال کوچک برداشته‌، روی میز را کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به شکل لواش (مستطیل) پهن می کنیم. مقداری از مواد را روی آن پاشیده و خمیر را به شکل رولت تا زده و در آخر روی خمیر شیره مالیده و به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاریم.وقتی طلایی رنگ شد، آنها را درآورده و برش می دهیم.

شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای تقریبا 10 شیرینی:

روغن: چهار قاشق
شکر: چهار قاشق
شیر سویا: نصف پیمانه
پودر نارگیل: نصف پیمانه
آرد: یک پیمانه
وانیل: کمی
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

طز تهیه شیرینی نارگیلی:

این مواد رامخلوط کرده و با قاشق داخل سـینی فـــر می‌چینیم، روی آن هـــم کشمش و قیســــی خردشده می‌ریزیم و سپس 15 دقـــــیــــقـــــــه بـــا حرارت200درجه توی فرمی گذاریم.

منبع: اصفهان زیبا