مطالعاتی انجام شده که نشان می دهد افرادی که تنها زندگی می کنند تا 42 درصد بیشتر از سایر افراد در معرض خطر زوال عقل هستند. این مشکل اغلب در افراد بالای 65 سال رخ می دهد و سبب کاهش مداوم (حجم) مغز و توانایی های آن می شود.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که تجرد و تنها زندگی کردن خطر ابتلا به زوال عقل را تا 42 درصد افزایش میدهد. محققان دانشگاه کالج لندن در انگلیس در این مطالعه با بازبینی و بررسی 14 مطالعه همچنین دریافتند که زنان بیوه را نیز افزایش 25 درصدی خطر ابتلا به زوال عقل تهدید میکند.زوال عقل <:Dementia>معمولا در سنین بالای 65 سال بروز میکند و با کاهش مداوم (حجم) مغز و تواناییهای آن ارتباط دارد.
دکتر «لورا فیپس» از موسسه تحقیقات آلزایمر انگلیس چرایی این وضعیت را احتمالا در نقش همسران دانست که معمولا با تشویق به پیروی از عادات سالم و تامین حمایتهای اجتماعی به یکدیگر کمک میکنند. براساس مجموعه تحقیقات قانع کننده، افراد متاهل به واسطه فاکتورهای مختلف، معمولا از طول عمر بیشتر و وضعیت بهتر سلامتی برخوردارند. به گفته محققان، همسران شیوههای زندگی سالم را دنبال میکنند، به فکر سلامت شریک زندگی خود هستند و یکدیگر را از لحاظ اجتماعی حمایت میکنند. پژوهشگران با بیان این که افراد مجرد یا بیوه ممکن است با افزایش سن با فرصتهای کمتری برای مشارکت اجتماعی روبرو شوند، همچنین خاطرنشان کردند که تحصیلات و سطوح فعالیت فیزیکی نیز نقش مهمی در ضریب احتمال ابتلا به زوال عقل دارند. سپید
منبع: شفا آنلاین