یکی از ترفندهای هوشمندانه برای خانم های کارمند، درست کردن غذاهایی است که سریع آماده می شود و در عین حال خوشمزه هم هست. اگر در موقعیتی هستید که فرصت زیادی برای تهیه ی غذا ندارید، پیشنهاد می کنم پنه با سس آلفردو را امتحان کنید. با ما باشید.
مواد لازم پنه با سس آلفردو
سينه مرغ: 2عدد
پاستا پنه: 1بسته
خامه: 3قاشق غذاخوری
قارچ ورقهشده: 300گرم
كره: 50گرم
آرد: 2قاشق غذاخوری
پنير پارميزان رندهشده: 1پيمانه
شير: 5/1ليوان
نمك، فلفل و پودر سير: به ميزان لازم
طرز تهیه پنه با سس آلفردو
سینههای مرغ را با نمك و فلفل مزهدار كنيد و به مدت 20دقيقه در تابه مخصوص گريل سرخ كنيد.
براي درستكردن سس پاستا كره را در داخل تابه بيندازيد تا آب شود، آرد را اضافهكرده و 2دقيقه تفت دهيد، شير را کمکم اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. نمك، فلفل و پودر سير را اضافه كنيد، پنير پارميزان و قارچها را كه از قبل تفت دادهاید داخل تابه بريزيد، بعد از آبشدن پنير، خامه را به مواد اضافهكرده و شعله را خاموش كنيد.
پاستاها را كه به مدت 20دقيقه جوشاندهاید، با سس مخلوط كنيد و سينه مرغ گريلشده را برش بزنيد و روى آن قرار دهيد.
ایده آل