نمک که یک طعم دهنده محبوب در میان مردم است و مصرف آن به یک عادت تبدیل شده است برخی اوقات و با مصرف بیش از حدش باعث به خطر افتادن سلامتی در افراد می شود. به همین دلیل در مصرف نمک باید میانه روی کرد و میزان استفاده از نمک را مدیریت کرد.
کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: شهروندان زیانهای مصرف بی رویه نمک طعام را جدی بگیرند.
مهندس حسین عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بیرویه از نمک طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سلامانه، این کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی میشود.
مهندس عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بیرویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.
وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمعشدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها میشود.
مهندس عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.
این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند میبایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پختوپز و از خوردن گوشتهایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخزده پرهیز کنند.
مهندس عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنیهای رژیمی ممکن است کمکالری باشند اما حاوی نمک هستند.
منبع/نی تیوز