n00043882-b
با افزایش کم ابی در دنیا و کمبود اب در اکثر کشورهای در حال توسعه ،دانشمندان و محققان سعی بر ان داشتند تا چاره ای برا ی حل این مشکل بیابند؛اکنون موفق به تولید اب سالم آشامیدنی از کود گاوی شده اند!

محققان دانشگاه میشیگان از روشی منحصربفرد برای تولید آب آشامیدنی سالم از کود گاوی رونمایی کردند.
به ادعای محققان، آنها توانسته‌اند راهی را برای تبدیل فضولات گاوی به آب سالم، استخراج مواد مغذی این آب برای استفاده به عنوان کود و کمک به کاهش تهدید فزاینده خشکسالی شناسایی کنند. سیستم جداسازی مواد مغذی مک‌لانهان می‌تواند حدود 50 گالن آب از 100 گالن کود گاو تولید کند. این فناوری از روش هضم بی‌هوازی – ابداعی که ضایعاتی مانند کود دامی را گرفته و به عنوان محصول جانبی، انرژی تولید می‌کند- استفاده کرده و آن را با سیستم‌های فراپالایش، هوادهی یا زدایش با هوا و اسمز معکوس ترکیب کند.نتیجه یا حداقل یکی از نتایج، آب سالمی است که برای آشامیدن احشام کافی است. به گفته دانشمندان، این دستاورد می‌تواند تاثیر چشمگیری در زنده ماندن طولانی‌مدت مزرعه داشته باشد.
در حال حاضر این سیستم می‌تواند 50 گالن آب را از 100 گالن کود دامی تولید کند و محققان قصد دارند این میزان را به حدود 65 گالن افزایش دهند.