میگو یکی از غنی ترین مواد غذایی می باشد که سرشار از سلنیوم و ویتامین B۱۲ می باشد. از اینرو می تواند برای درمان و پیشگیری از ریزش مو استفاده شود. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه نوعی پاستا با استفاده از میگو آشنا نماییم. با دکتر سلام همراه باشید.
مواد لازم
- میگو ۵۰۰ گرم
- ماکارونی رشته یا با فرم ۷۰۰ گرم
- نخود فرنگی پخته نصف پیمانه
- سبزیجات معطر شوید، گشنیز، شنبلیله خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و کمی دارچین
- آبلیموی تازه کمی
طرز تهیه
۲ قاشق از روغن زیتون را درتابه بریزبد و روی حرارت ملایم قرار دهید و میگوها را با ملایمت داخل روغن سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند و بپزند.
هم زمان ماکارونی را در آبجوش بریزید تا کاملا نرم شوند و پس از ۷ – ۸ دقبقه آن را آبکش کنید. باقیمانده روغن زیتون را در یک ظرف مناسب بریزید و رب گوجه فرنگی، نخود فرنگی، نمک و فلفل، زرد چوبه و دارچین را به آن اضافه نمایید. پس از یک دقیقه به هم زدن سبزیجات معطر را با کمی آبلیمو به آن بیفزایید. پس از ان که غلظت مناسب پیدا کرد، آن را از روی شعله بردارید سپس این سس را همراه میگوها لا بلای ماکارونی بریزید.
ابن غذا احتیاج به دم کشیدن ندارد، اما در صورت تمایل میتوانید بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد.
نکات تغذیهای
این غذا شامل ۴ پرس است و هر پرس آن ۵۰۰ کالری، ۶۰ گرم هیدرو کربورات، ۵ گرم فیبر غذایی، ۳۰ گرم پروتئین و غنی از آهن کلسیم، منیزیوم، سلنیوم و انواع ویتامینهای A. ,C ,D ,E ,B۶ ,B۱۲ است.
یکی از ویژگیهای گوشت میگو، کلسیم و فسفر آن است. علاوه بر آن پروتئین میگو نسبت به گوشتهای دیگر بیشتر است و حاوی همه اسید آمینههای ضروری برای رشد کودکان است.
غنی بودن میگو از سلنیوم و ویتامین B۱۲ سبب میشود این غذا یک غذای مقوی برای جلوگیری از ریزش مو باشد. مصرف ۱۲۰ گرم میگو در روز حدود ۸۰ در صداز نیاز روزانه به سلینیوم مرتفع میکند. کلسترول مضر خون کاهش مییابد و کلسترول مفید را زیاد میکند.
چربی مفید دیگر در میگو امگا ۳ است که در کاهش بروز خطرات قلبی تاثیر دارد. امگا ۳ جزئی مهم و ضروری برای سلولهای غشای خاکستری مغز و بافت چشم است. محققان دریافتهاند در افراد افسرده میزان امگا ۳ در خون کم است، ولی میگو سبب پیشگیری و کاهش علائم این بیماری روح و روان نیز میشود.
همراه بودن میگو با سبزیجات در این غذا میزان املاح معدنی و ویتامینها را بیشتر و هضم آن را سهلتر میکند.
منبع: راهنمای سفر من