مصرف چایها و دمنوشهای گیاهی مختلف مانند چای بابونه، زنجبیل و دیگر انواع دمنوشها یکی از بهترین روشهای درمان برای بسیاری از مشکلات سلامت از اضافه وزن و کلسترول بالا گرفته تا سردرد و سرماخوردگی است. چایهای گیاهی دارای ویژگیهای زیادی هستند اما ما به دلیل باورهای نادرست ممکن است در برخی موارد از مزایای این چایهای گیاهی و گاهی حتی درمانی بکاهیم. در مصرف چای و دمنوش چند نکته را در نظر داشته باشید.
نوشیدن چای با شیر ممنوع
مخلوط کردن شیر با چای یا دمنوشی که به منظور کاهش وزن مصرف میشود از تاثیرات مفید دمنوش میکاهد. شیر، حاوی مواد مغذی است که از کاهش وزن جلوگیری میکند. همچنین، شیر با برخی دمنوشها مانند چای تولسی ناسازگار است و مخلوط کردن آنها میتواند عوارض جانبی در پی داشته باشد.
چای را با شکر ننوشید
اضافه کردن شکر به چای گیاهی به معنای اضافه کردن کالری به آن است و فواید چای گیاهی را تحت تاثیر قرار میدهد. شکر زرد یا عسل میتوانند جایگزین مناسبی برای شکر باشند.
چای را دوباره گرم نکنید
گرم کردن دوباره چای، فواید طبیعی آن را از بین میبرد. فقط در نوشیدن چای به صورت تازه است که میتوان فواید مورد نظر را دریافت کرد.
نوشیدن دمنوش در هر خاصی از روز
دمنوشهای گیاهی را نباید در هر ساعتی از روز یا هر ساعتی که به مصرف آنها احساس نیاز میشود، مصرف کرد. هر کدام از دمنوشها بهتر است در ساعات خاصی از شبانهروز مصرف شوند. بهتر است قبل از مصرف دمنوش درمورد زمان مناسب مصرف آن با کارشناس مشورت کنید.
هنگام تهیه دمنوش در لیوان را نبندید
هنگام تهیه دمنوش مطمئن شوید در ظرف باز است. در این حالت آب آن تبخیر میشود و امکان هم زدن چای نیز وجود دارد. براساس طب آیورودا این کار کمک میکند چای از نظر ترکیبات مفیدی که به منظور دریافت آنها مصرف میشود غنای بیشتری پیدا کند.
منبع: نوش آن لاین