کاچی از دسرهای ایرانی است که یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که در قدیم تاثیر مهمی در صحت بدن و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده خود معجونی را درست می کردند
می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند . با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد .
یادشان گرامی و روحشان شاد .
خواص درمانی
- تقویت عمومی بدن
- درمان کم خونی(خونساز)
- تقویت قوای جنسی
- بعد از زایمان
- مفید برای بعد از دوران نقاهت
- بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
- مفید برای شب زفاف
- کمبود اسپرم
- بی میلی مردان وکمی شهوت
مواد لازم
- مغز گردو 50 گرم نیم کوب شده
- مغز بادام 50 گرم نیم کوب شده
- مغز پسته 50 گرم نیم کوب شده
- مغز فندق 25 گرم نیم کوب شده
- آرد جوانه گندم یا آرد برنج 2 لیوان
- نبات آسیاب شده 2 لیوان
- روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) 200 گرم
- گاوزبان 50 گرم
- آب 4 لیوان
- گلاب نصف فنجان
- زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت 10 دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم .
روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد .
اطلاعاتی ک دراین سایت بود خیلی ب درد م خورد مرسی لااااااااایک