هر فصلی برای خود میوه هایی دارد که خوردن آن میوه ها در آن فصل به سلامتی بدن کمک شایانی می کند. آیا می دانید چه میوه هایی برای فصل تابستان بخصوص ماه شهریور آن مناسب تر است؟ می خواهیم لیست این میوه ها و خواص و فواید آنها را برای شما ذکر کنیم. با ما همراه باشید.
عنصر وجودی شهریوری ها خاک است. برج سنبل، الهه غلات است و با پاییز ارتباط دارد. گیاهان متناسب با آن اغلب دارای برگ ریز و گلهای ظریف با رنگ روشن هستند.
میوه های سرشار از پتاسیم به آرام کردن اعصابشان کمک می کنند مانند: هویج، موز، پرتقال و آلو. همچنین بهترین میوه برای شهریوری ها نارگیل است که باعث می شود شاداب و با طراوت بمانند و در میان هر جمعی بدرخشند.
مصرف این میوه ها را در شهریور فراموش نکنید
بادمجان یکی از سبزیجات بسیار کم کالری است که اگر بدون روغن طبخ شود، تنها ۳۰ کیلوکالری دارد. البته سرشار از آنتی اکسیدان هاست که با رادیکال های آزاد که عامل بیماری هایی نظیر ناراحتی های قلبی عروقی، بعضی سرطان ها و پیری است هستند، مقابله می کنند.
هنگام مصرف، بادمجان را به خوبی بشویید و مانند بیشتر میوه ها و سبزیجات آن را با پوست استفاده نمایید زیرا مقدار بیشتر آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها در این لایه بنفش قرار دارد.
هویج زرد
هویج زرد جز سبزیجات ریشه ای و از خانواده هویج هاست که طعم شیرین دلچسبی دارد. این نوع هویج سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست که امروزه جایگاه خود را در آشپزی از دست داده است.
همچنین حاوی منیزیوم است که به بدن برای مقابله با خستگی های جزئی است. هویج زرد ویتامین B6 نیز دارد که بهترین ماده در کنار منیزیوم است.
لوبیا سبز
لوبیا سبز تازه و بخار پز بسیار خوشمزه است و منبع غنی از فیبرهای غذایی محسوب می شود. این فیبرها باعث احساس سیری مطلوبی شده و عملکرد روده ها را بهبود می بخشند. همچنین مانع از بروز یبوست و سرطان روده بزرگ می شوند.
لوبیا تازه همچنین سرشار از ویتامین C است که در برابر حرارت بالا بسیار ضعیف است و بهتر است برای حفظ آن لوبیا را بخارپز کرد.
انگور
انگور و به خصوص انگور قرمز را می توان جز بهترین دوستان سلامت قلب دانست زیرا منبع عالی آنتی اکسیدان هاست. این میوه خوشمزه حاوی فلاونوئیدهاست که اکسیداسیون کلسترول بد خون را کاهش می دهد. حتما انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
پوست انگور در هر دو نوع قرمز و سبز آن غنی از رسوراترول، فیتوکمیکال (ماده شیمیایی گیاهی) که خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد، است. تحقیقات آزمایشگاهی توانایی رسوراترول را در کاهش رشد سلولهای سرطانی و مهار تشکیل تومورها در پوست، کبد، روده بزرگ، ریه و پستان نشان میدهد.
مهم است که به یاد داشته باشیم هیچ غذا یا اجزاء غذایی به تنهایی نمیتواند از شما در برابر سرطان محافظت کند. شواهد قوی نشان میدهد که یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات، میوهها، غلات کامل و حبوبات خطر ابتلا به بسیاری از سرطانها را کاهش میدهد.
گلابی
یک گلابی متوسط حدود ۱۰۰ کیلو کالری دارد و منبع خوب فیبرهای غذایی است که به خصوص در پوست آن جای دارد. پوست این میوه خوشمزه تاثیرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد زیرا آنتی اکسیدان های موجود در آن ( فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک) می تواند بر اساس برخی تحقیقات مقدار چربی خون را کاهش دهند.
هندوانه
یکی از مهمترین میوههای فصل تابستان هندوانه است که حاوی ویتامینهای A و C و پتاسیم است.این میوه تابستانی غنی از یک آنتی اکسیدان قوی به نام لیکوپن است که تحقیقات نشان داده است به محافظت در برابرسرطان پروستات کمک میکند.
هندوانه میوه بسیار خوبی برای کنترل وزن است. مصرف تنها یک وعده از آن میتواند فقط با ۴۹ کالری افراد علاقمند به مواد غذایی شیرین را راضی کند و این ویژگی، هندوانه را به یکی از میوههای با حداقل قند و کالری تبدیل میکند.
هلو
هلو حاوی پتاسیم و ویتامین C است. یک هلوی متوسط تنها ۵۸ کالری دارد اما وجود گروههای ۲ گرمی فیبر، این میوه را برای کنترل وزن ایده آل ساخته است. رنگ نارنجی روشن این میوه به خاطر وجود بتاکاروتن است که به کاهش التهاب، بهبود عملکرد سیستم ایمنی، محافظت از DNA و کنترل رشد سلولی با روشهایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد کمک میکند.
توت فرنگی
توت فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C و منگنز است. این میوه حاوی اسید الاجیک است، یک ماده شیمیایی گیاهی که تواناییاش را در کاهش رشد سلولهای سرطانی دهان، پستان، گردن رحم، روده بزرگ و پروستات نشان داده است.
تحقیقات نشان داده است که اسید الاجیک از چند روش متفاوت برای مبارزه با سرطان عمل میکند:
- این اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل میکند.
- برای غیر فعال کردن مواد سرطانزای ویژه به بدن کمک میکند.
- باعث کاهش سرعت تولید مثل سلولهای سرطانی میشود.
نبض ما