این روزها افراد بسیاری از اضافه وزن رنج می برند و همین موضوع باعث شده بازار داروهای کاهش وزن و انواع روش ها برای رسیدن به این هدف داغ داغ باشد. اما در این میان برخی افراد تنها با توجه به تبلیغات موجود در فضاهای مجازی و بدون مشورت با پزشک به استفاده از برخی دارو ها رو می آورند که می تواند خطر جدی برای آن ها باشد.
محمد امانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در برخی از داروهای لاغری از روان گردان ها مانند شیشه استفاده می شود.
جینسینگ و چای سبز می توانند کاهش وزن مختصری بدهند اما استفاده زیاد آنها عوارض دارد . کاهش وزن در هفته بیش از یک کیلوگرم توصیه نمی شود؛ کاهش وزن بیشتر از یک کیلوگرم در هفته می تواند به ارگان های حیاتی مانند کبد آسیب جدی وارد کند. کاهش وزن یک موضوع تدریجی است و به این دلیل این کار باید در زمان طول انجام شود تا آسیب به ارگان های حیاتی بدن وارد نشود.
در رژیم های لاغری توصیه می شود که: همراه با کاهش وزن، آب، سبزیجات و میوه به مقدار کافی مصرف شود تا طراوات پوست و ارگان های مختلف بدن حفظ شود .سنگ کیسه صفرا، ریزش موی سر و کمبود ویتامین از جمله مضرات رژیم غذایی غیراصولی است . غذا نخوردن به مدت طولانی یک باور اشتباه و به بدن آسیب می زند .کاهش تمرکز، عصبانیت و افت قند از عوارض غذا نخوردن طولانی است.
برخی افراد فکر می کنند که صبحانه میل نکنند یا نهار دیرتر بخورند به وزن مناسب می رسند این درحالی است که نخوردن صبحانه بدترین نوع رژیم لاغری است.
منبع: ایران جیب