زیبایی و سلامت پوست از جمله مواردی است که هرکسی به آن توجه دارد. خربزه از جمله میوه های تابستانی بسیار خوشمزه است که افراد بسیار به آن علاقمندند؛ طبع این میوه سرد است؛ مصرف خربزه فواید بسیاری را برای حفظ و بهبود سلامت به شما اعطا خواهد کرد. در ادامه مطلب شما را با برخی از خواص باورنکردنی خربزه آشنا خواهیم کرد. با دکتر سلام همراه باشید.
خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است و خوردن خربزه، رنگ چهره را روشن میکند. همچنین برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است.
خربزه دارای ویتامین A است و از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد.
خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ در این بیماریها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز میشود و اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد.
تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید است.
خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود.
مغز تخم خربزه بو داده طبیعت گرم دارد.
مغز تخم خربزه بو داده باعث تکرر ادرار میشود.
خربزه برایاشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی هم مفید است.
خربزه، رنگ چهره را روشن میکند و درمانی برای احساس تشنگی دائمی است.
خربزه به هضم غذا کمک میکند و رودل را برطرف میکند.
خوردن ۸ گرم دمکرده پوست خشک شده خربزه، سنگ مثانه را دفع میکند.
منبع: راهنمای سفر من