از حدود 5 هزار سال پیش، سرطان در جهان وجود داشته است که این بیماری رشد چشمگیری در سراسر جهان داشته است. حدود 50 درصد از بیماران سرطانی توسط متخصصان درمان می شوند. در این مقاله از دکتر سلام اطلاعاتی در خصوص درمان سرطان را آماده کرده ایم. پیشنهاد می کنیم که این مقاله را از دست ندهید و حتما مطالعه کنید.
یک متخصص ژنتیک، گفت: در مواد دخانی حدود 4 هزار نوع مواد شیمیایی وجود دارد که 70 نوع آن سرطانزا هستند. در قرن 20 حدود 100 میلیون نفر به دلیل استعمال دخانیات جان خود را از دست دادهاند و با توجه به پیشبینیهای انجام شده در قرن 21، یک میلیارد نفر قربانی دود سیگار خواهند شد.
پارسا متخصص ژنتیک(Genetics) در نشست خبری انجمن سرطان ایران، اظهار داشت: بیماری سرطان از حدود 5 هزار سال قبل در جهان وجود داشته است و هر چه جمعیت کشورها افزایش پیدا کرده میزان شیوع این سرطان نیز رشد چشمگیری داشته است.
وی گفت: امروزه نزدیک به 50 درصد از بیماران مبتلا به سرطان(Cancer) توسط متخصصان درمان میشوند و اگر تشخیص این بیماری سریعتر انجام شود درمان آن راحتتر خواهد بود.
این متخصص ژنتیک تصریح کرد: باید توجه داشت هر چه از زمان ایجاد توده سرطانی در بدن بگذرد درمان آن سختتر خواهد بود به دلیل تنوع ژنتیکی که این سلولها ایجاد میکنند باعث میشود تا نسبت به روشهای درمانی مقاومت بیشتری از خود نشان دهند.
وی در خصوص عوامل ایجاد سرطان توضیح داد: دخانیات، پرتوهای رادیواکتیو، عناصر شیمیایی سرطانزا، اشعه ماورای بنفش نور خورشید و … از جمله عوامل بروز سرطان هستند که میتوان با کاهش آنها از بروز سرطان پیشگیری به عمل آورد.
پارسا تصریح کرد: اما باید توجه داشته باشیم وراثت، سن و سیستم ایمنی(Safety system) از جمله موارد غیرقابل کنترل در بروز سرطان محسوب میشود.
این متخصص ژنتیک، گفت: 80 درصد بیماران مبتلا به سرطان را افراد بالای 60 سال تشکیل دادهاند و همچنین هر ساله 6 میلیون نفر به دلیل ابتلا به انواع سرطانها در دنیا جان خود را از دست میدهند که این آمار بیشتر از جمع قربانیان سل و مالاریا است.
وی ادامه داد: از هر 10 قربانی بیماری سرطان ریه 8 نفر مواد دخانی استفاده میکنند.
پارسا گفت: در مواد دخانی حدود 4 هزار نوع مواد شیمیایی وجود دارد که 70 نوع آن سرطانزا هستند. در قرن بیستم حدود 100 میلیون نفر به دلیل استعمال دخانیات جان خود را از دست دادهاند و با توجه به پیشبینیهای انجام شده در قرن بیست و یکم، یک میلیارد نفر قربانی دود سیگار خواهند شد.
این متخصص ژنتیک با بیان اینکه عدم آگاهی مردم و نداشتن فرهنگ صحیح باعث شیوع بیماری سرطان شده است، گفت: باید در این زمینه فرهنگسازیهای لازم صورت گیرد همچنین توجه داشت که حق بیمار است که از بیماری خود اطلاع داشته باشد اما برای اطلاع دادن به وی باید از فرهنگسازی مناسب و روش اطلاعرسانی صحیح استفاده شود.
وی در ادامه، گفت: عمر زندگی افراد سیگاری حدوداً 15 سال از افرادی که مواد دخانی استفاده نمیکنند کمتر است و متأسفانه آمارها نشان میدهد که 15 درصد جمعیت ایران دخانیات مصرف میکنند.
پارسا در پایان با اشاره به نقش مؤسسههای خیریه در حمایت از بیماران سرطانی، گفت: نقش این مؤسسات بسیار مهم است به دلیل اینکه آنها از منابع مالی قوی برخوردار هستند لذا باید توجه کنیم که همکاری تنگاتنگی بین بیمارستانها و این مؤسسات آغاز شود.
منبع: شفا آنلاین