در غذاهای خانگی و مخصوصا غذاهای سرخ شده مقدار زیادی روغن استفاده می شودکارشناس تغذیه به شما پیشنهاد میدهد تا جایی که می توانید روغن این نوع غذاها را بگیرید و از روش بخار پز و آب پز کردن،به جای سرخ کردن غذا استفاده کنید
در دستورهای غذایی میزان روغن مورد استفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید.
دکتر زهرا حسینی راد، کارشناس تغذیه گفت: برای سالم درست کردن غذای خانگی لازم است مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرید. ماکارونی و نانهاس سبوس دار را که فیبر بیشتری دارند، به سایر ماکارونیها و نانها ترجیح بدهید.
وی افزود: همبرگر، کوکو، بادمجان و کتلتها را بعد از سرخ کردن، با دستمال یا کاغذهای تمیز روغنگیری کنید. به جای قرصهای فشرده سوپ و یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کم نمک خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده کنید.
حسینی راد تصریح کرد: از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید. در دستورهای غذایی میزان روغن مورد استفاده را به نصف یا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید. به جای سرخ کردن مواد غذایی از روش بخار پز و آب پز کردن، پوره کردن (برای سیب زمینی) یا تنوری کردن (برای سیب زمینی و بادمجان) استفاده کنید.