باکتری ها از جمله خطرناک ترین ارگانیسم های بیماری زا هستند و با توجه به به سر آمدن تابستان و نزدیکی شدن به آغاز پائیز اهمیت پیشگیری از ابتلا به این نوع بیماری ها دوچندان می شود. خوشبختانه مقابله با باکتری ها بسیار راحت تر از بیماری های ویروسی است؛ همانطور که میدانید استفاده از آنتی بیوتیک اولین روش مقابله با بیماری های باکتریایی است؛ اما در ادامه به بررسی روش های دیگر خواهیم پرداخت. با دکتر سلام همراه باشید.
هر سال شمار بسیاری از افراد به علت باکتریهای منتقلشونده از راه غذا که مقاوم به آنتیبیوتیکک هستند، فوت میکنند.
این عفونتها را که در برابر اثرات آنتیبیوتیکها مقاومت میکنند، سختتر بتوان درمان کرد و اغلب بهه بیماری شدیدتری منجر میشوند.
برای محافظت خود و خانوادهتان این توصیهها را در این مورد به کار ببندید:
– آنتیبیوتیکها را فقط موقع نیاز مصرف کنید.
– از یک دماسنج غذا استفاده کنید تا مطمئن شوید مواد غذایی برای پختن به درجه حرارت ایمنی درونی رسیدهاند. دمای پخت حدود ۶۳ درجه برای گوشتهای قرمز و بیش از ۷۰ درجه برای مواد غذایی زمینی مانند سیبزمینی و دمای ۷۴ درجه سانتیگراد برای همه انواع گوشت طیور توصیه میشود.
– دستهایتان را پیش از لمس کردن گوشت یا غذا های دریایی خام بشویید. همچنین سطوح تختههای برش، ابزار و ظروف آشپزخانه و گریل پیش و پس از پختن را پاک کنید.
– غذا را در یخچال در دمای زیر ۴ درجه نگهدارید و غذاها را در طول یک ساعت پس از پختن در یخچال بگذارید.
– میکروبهای ناشی از گوشت قرمز خام، غذاهایی دریایی خام، گوشت طیور خام و تخممرغ میتوانند انتشار یابند و غذاهای آماده برای خوردن را آلوده کنند، مگر اینکه آنها را از هم جدا نگهدارید.
منبع: همشهری آنلاین