در یک تحقیق جدید که توسط پژوهشگران سنگاپوری صورت گرفت مشخص شد مصرف زیاد گوشت قرمز ریسک ابتلا به بیماری دیابت را افزایش می دهد و مصرف مرغ برای سلامتی بدن مفید تر می باشد.
افراد دارای بالاترین میزان مصرف گوشت قرمز و مرغ در مقایسه با گروه کمترین میزان مصرف این مواد خوراکی، به ترتیب ۲۳ درصد و ۱۵ درصد بیشتر در معرض ریسک ابتلا به دیابت بودند. محققان در مورد ارتباط مصرف ماهی یا صدف با ابتلا به دیابت به نتیجهای دست نیافتند.
شفا آنلاین: محققان دریافتند مصرف بالای گوشت قرمز و مرغ با افزایش قابل توجه خطر ابتلا به دیابت همراه است، که تا حدودی به دلیل وجود میزان بالای آهن «هِم» در این گوشتها است.
محققان سنگاپوری بین سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ وضعیت ۶۳,۲۵۷ فرد بزرگسال ۴۵ تا ۷۴ ساله را بررسی کردند و آنها را به طورمیانگین حدود ۱۱ سال تحت نظر داشتند.
آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف گوشت قرمز و مرغ در مقایسه با گروه کمترین میزان مصرف این مواد خوراکی، به ترتیب ۲۳ درصد و ۱۵ درصد بیشتر در معرض ریسک ابتلا به دیابت بودند. محققان در مورد ارتباط مصرف ماهی یا صدف با ابتلا به دیابت به نتیجهای دست نیافتند.
محققان توصیه میکنند با جایگزین کردن ماهی و صدف به جای گوشت قرمز و مرغ میتوان این ریسک را کاهش داد. به گفته آنان، قسمتهای از مرغ که دارای آهن هِم کمتری هستند، نظیر سینه مرغ، میتوانند سالمتر باشند.
منبع/شفا آن لاین