برخی خوردنی های مضر می توانند باعث آسیب به سلامتی تان شوند سعی کنید بیشتر مراقب سلامتی تان باشید و از مصرف آنها خودداری کنید. برگ ریواس، بادام هندی، عسل، سیب زمینی، لوبیای قرمز، ماهی و نوعی توت می توانند تهدیدی برای سلامتی تان به شمار بروند.
9 خوراکی خطرناک را بشناسید که حتی تصور نمیکردید آنها خطرناک باشند.
میوهها، سبزیجات و خشکبارها سالمترین خوراکیهایی هستند که تقریبا نمیتوان هیچ اشکالی از آنها گرفت چرا که در سلامت بدن انسان تأثیر بسیار زیادی دارند اما این 9 خوراکی که فکرش را هم نمیکردید به شدت کشنده و خطرناک هستند پس بهتر است در هنگام انتخاب خوراکیهای خود بیشتر دقت کنید.
عسل:
ممکن است بسیار عجیب به نظر برسد، اما عسل می تواند ماده خوراکی بسیار سمی به شمار آید. زمانی که عسل مراحل پاستوریزه شدن خود را طی می کند، مواد سمی ذکر شده را از دست می دهد.
مصرف حتی یک قاشق از عسلی که هنوز پاستوریزه نشده می تواند، باعث سردرد، احساس گیجی، ضعف و تهوع شود و این روند می تواند تا ۲۴ ساعت ادامه پیدا کند. در برخی موارد مصرف بیش از یک قاشق آن می تواند سبب مرگ نیز بشود..
بادام هندی:
زمانی که در مغازه ای وارد می شوید که بادام هندی خام را می فروشند، بدانید که فروشنده در مورد خام بودن آن به شما دروغ می گوید. آن بادام هندی ها، در واقع برای از بین بردن نوعی ماده شیمیایی به نام «اوروشیول» بخار داده شده اند.
این سم همان نمونه ای است که در پیچک سمی آمریکایی نیز یافت می شود و گفتنی است در میان افرادی که سابقه آلرژی به چنین پیچک هایی را دارند می تواند کشنده باشد. بنابراین، زمانی که بادام زمینی خام را ملاحظه کردید آن را میل نکنید. بسته به میزان آلرژی و عکس العمل بدن مصرف مقداری از بادام زمینی خام می تواند بسیار خطرناک باشد
برگ های ریواس:
برگ های ریواس که قرار هم نیست پخته یا سرخ شوند، دارای «اسید اگزالیک» هستند که سبب ایجاد سنگ کلیه می شود. حدود ۵ هزار گرم از آن می تواند باعث مرگ شود و مصرف کمتر از این میزان هم می تواند سبب بیماری شدید گردد.
باشگاه خبرنگاران جوان