مزاج شیر سرد است به همین مصرف شیر به صورت ناشتا باید با موادی باشد که سردی شیر را بگیرد،یکی از مواد مصرفی که با شیر بسیار سودمند است خرما است که می تواند سردی شیر را بگیرد.توصیه می شود شیر محلی تهیه کنید و حتما قبل از مصرف آنرا بجوشانید؛ شیر را چه محلی و چه پاستوریزه ناشتا نخورید چون تولید سردی میکند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوعآور است.
بسیاری از سؤالاتی که در حوزه پیشگیری و بیماریهای مختلف ایجاد میشود، میتواند سؤال مشترک بسیاری از افراد باشد لذا تلاش داریم در قالب انتشار این سؤالات و ارائه پاسخ به آنها، گامی در راستای حل این مشکلات برداشته باشیم.
سؤال: درباره خوردن شیر مخصوصاً در اول صبح تبلیغات زیاد میشود؛ آیا مبانی طب سنتی هم آن را تأیید میکند؟
پاسخ محمدمهدی شیرمحمدی، پژوهشگر طب سنتی: به طور کلی، مصرف اغلب لبنیات و مخصوصاً شیر پاستوریزه موجود در بازار برای افراد سردمزاج آن هم در صبحگاه، مضر است.
توصیه می شود شیر محلی تهیه کنید و حتما قبل از مصرف آنرا بجوشانید؛ شیر را چه محلی و چه پاستوریزه ناشتا نخورید چون تولید سردی میکند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوعآور است.
تهوع بسیاری از کودکان در مدرسه ناشی از شیر است.
با این حال، شیر فواید بسیاری دارد بنابراین پیشنهاد میکنیم شیر را مخصوصاً صبحها و ناشتا، اینگونه مصرف کنید تا سردی آن گرفته شود:
1- حتماً شیر گرم باشد.
2- به هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.
3- شیر را با یکی از این اقلام مصرف کنید: خرما، شیره انگور، شیره خرما، عسل.
منبع/تی نیوز