18cdb2f6baaeadc12ffd7b82b740efcb

در فصل گرما باید بیشتر مراقب خطر مسموم شدن با غذاهای فاسد باشید،و نباید مواد غذایی را خارج از یخچال نگهداری کنید سرعت فساد غذاها و رشد باکتریها در این فصل چندبرابر می شود

کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: خطر مسمومیت‌های غذایی با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد.

 اظهار کرد: خانواده‌ها باید به‌ویژه در فصول گرم سال از نگهداری مواد غذایی فسادپذیر در خارج از یخچال پرهیز کنند و مواد غذایی پخته شده را به هیچ عنوان در شرایط نیم گرم که رشد باکتری‌ها را سرعت می‌بخشد، قرار ندهند.

وی ادامه داد: مواد غذایی که بصورت منجمد نگهداری شده است پس از خروج از انجماد نسبت به مواد غذایی تازه آمادگی بیشتری برای فساد دارند و باید در نگهداری آنها تا هنگام مصرف دقت بیشتری اعمال شود و تا حد امکان سریع طبخ و مصرف شوند.

بهین خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده‌ی مواد غذایی کپک زده باید سریع آنها را از یخچال خارج و ظروف و یخچال آلوده را ضدعفونی کرد.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از شیر پاستوریزه یادآور شد: باید از خرید شیر خام(غیرپاستوریزه) تا حد امکان خودداری کرد و در صورت خرید شیرخام باید حتماً آن را جوشانده و به مدت چندین دقیقه در حالت جوش قرار داد.

بهین خاطرنشان کرد: تا زمانی که بسته‌بندی محصولات استریلیزه باز نشده باشد، می‌توان آنها را در دمای اتاق نگهداری کرد و به محض باز کردن باید آن را در یخچال قرار داد و مدت نگهداری شیر استریلیزه باز شده نیز داخل یخچال 24 ساعت است.