روش تهیه انواع دمنوش های لاغری

اگر می خواهید روند چربی سوزی و کاهش وزن خود را افزایش دهید پیشنهاد می کنیم از دمنوش هایی که طب سنتی در این زمینه پیشنهاد داده است استفاده کنید روش تهیه دمنوش چای ترش و دمنوش برگ بو و دارچین و دمنوش مریم گلی با عسل و دارچین در این بخش آموزش داده خواهد شد.

نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

امروزه با گسترش زندگی شهرنشینی، بی‌تحرکی و مصرف فست فود‌ها چاقی و اضافه وزن به یکی از مشکلات رایج مردم تبدیل شده است و همه افراد در جستجوی بهترین روش برای لاغری هستند. رعایت رژیم غذایی مناسب و ورزش کردن مهم‌ترین اصل برای تناسب اندام و لاغری است همچنین مصرف برخی از گیاهان و دمنوش‌ها نیز به چربی‌سوزی و کاهش وزن کمک شایانی می‌کند که در این مطلب به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.
چای‌ترش

گیاه چای‌ترش سرشار از آنتی‌اکسیدان و یکی از بهترین گیاهان برای لاغری است. مصرف این گیاه نقش موثری در کاهش چربی‌های شکمی و تقویت عضلات بدن دارد.

مواد لازم برای تهیه دمنوش چای‌ترش

گل چای‌ترش: ۱۰ گرم
آب: یک لیوان معادل ۲۰۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه دمنوش چای‌ترش

آب را بجوشانید، پس از به جوش آمدن گل‌های چای‌ ترش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. جوشانده را صاف و ۲ بار در روز میل کنید. این روند را به مدت ۱۰ روز ادامه دهید و سپس ۵ روز استراحت کنید. می‌توان چای‌ترش را به صورت خنک و همراه با یخ نیز میل کرد.

روش تهیه انواع دمنوش های لاغری

مواد لازم برای تهیه دمنوش برگ بو و دارچین

چوب دارچین: یک تکه سه گرمی
برگ بو: ۲ برگ
آب: یک لیوان (۲۰۰ میلی‌لیتر)

روش تهیه دمنوش لاغری برگ‌بو و دارچین

آب را بجوشانید و سپس چوب دارچین و برگ‌بو را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت حدود ۲۰ دقیقه بجوشد و سپس به مدت ۱۰ دقیقه دَم بکشد. دمنوش را صاف و هر روز صبح به صورت ناشتا میل کنید. این کار را تا ۱۰ روز ادامه دهید سپس یک هفته مصرف آن را قطع و دوباره دوره را آغاز کنید.

 

مواد لازم برای تهیه دمنوش مریم‌گلی با عسل و لیموترش

مریم‌گلی تازه یا خشک‌شده: ۱۵ گرم
آب: یک لیتر
لیموترش تازه: یک عدد
عسل: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه دمنوش لاغری مریم‌گلی با عسل و لیمو ترش

مریم گلی و عسل را به آب جوش اضافه کرده و ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس زیر شعله را خاموش کرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد. دَمکرده را صاف، سپس آب لیموترش را به آن اضافه و در طول روز میل کنید. می‌توانید تا پنج روز مصرف این دمنوش را ادامه دهید و سپس پنج روز استراحت کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان