روش های خوراکی برای مقابله با سرطان سینه

اگر می خواهید با سرطان پستان مقابله کنید و از ایجاد آن در بدنتان پیشگیری کنید پیشنهاد می کنیم از برخی مواد غذایی مفید در این زمینه استفاده کنید. انواع کلم ها، لبنیات کم چرب و مواد غذایی رنگ روشن کمک زیادی به شما در این زمینه خواهند کرد.

بر اساس پژوهش‌ها و مطالعاتی که در زمینه کنترل بیماری سرطان پستان در مرکز تحقیقاتی کالیفرنیا انجام شده است، ارتباط تنگاتنگی میان رژیم غذایی سالم و جلوگیری از ابتلا و پیشرفت این بیماری وجود دارد.

از نوتریشن متاسفانه عادات غذایی نادرست، تغییرات هورمونی ناشی از این عادات ، شرایط آب و هوایی و… در جوامع امروزی باعث افزایش ابتلا به بیماریهای خاص شده است و در این میان سرطان پستان گریبانگیر بیشتر خانمها شده است.

حال آنکه می توان با رعایت یک رژیم غذایی سالم این بیماری را نه درمان قطعی، بلکه تا میزان زیادی تحت کنترل در آورد.

مطابق با مطالعات جامع انجام شده در این زمینه با رویکرد ارتباط بین دریافت مواد خوراکی و تغذیه و درمان یا کنترل انواع سرطان چندین راهکار تغذیه ای بیان شده است.
بر این اساس وابستگی بین رژیم غذایی و سرطان پستان باعث شد که تحقیقات بیشتر بر پایه کشف رژیم ضد سرطان استوار باشد و نشان داد که میوه ها و سبزیجات و همه دانه های خوراکی و غلات و مواد غذایی گیاهی در افزایش ایمنی بدن در برابر سرطان و یا در صورت ابتلا کمک به کنترل آن تاثیر بسزایی دارد.

این مواد با داشتن انواع ویتامینها و مواد معدنی و نیز آنتی اکسیدانها در از بین بردن سلولهای سرطانی به ارگانیسم بدن کمک شایانی می کند . داشتن یک رژیم غذایی مناسب علاوه بر داشتن مواد لازم، به کنترل وزن می انجامد و نداشتن اضافه وزن از جمله مهمترین عوامل کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان است.
اما یک رژیم غذایی خوب چه موادی را شامل می شود؟

 

سبزیجات از دسته کلم ها

محققان بیان می کنند که خوردن این سبزیجات از قبیل کلم برگ، بروکلی، کلم بروکسل (فندقی) و کلم کرنب ( نوعی از کلم) در طول ۳۶ ماه اول بعد از تشخیص سرطان پستان در افراد طبق آمار زیر موثر بوده است:

۶۲ درصد کاهش خطر مرگ و میر کلی

۶۲ صد کاهش خطر مرگ در اثر سرطان پستان

۳۲ درصد کاهش خطر عود و بازگشت دوباره سرطان پستان پس از درمان های دارویی و شیمی درمانی

روش های خوراکی برای مقابله با سرطان سینه

لبنیات کم چرب

 

تحقیقات انجام شده در کالیفرنیا نشان داده کسانی که روزانه یک وعده یا بیشتر لبنیات پرچرب مصرف می کنند، ۴۹ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان پستان هستند.

همین آمار در بین خانمها بیانگر این است خانمهایی که میزان بیشتری لبنیات پرچرب مصرف نموده اند، ۶۴ درصد بیشتر در معرض مرگ ناشی از سرطان پستان یا پیشرفت آن بوده اند، پس مصرف چربی ها و لبنیات پرچرب را کم کنید.

محققین موسسه بین المللی تحقیقاتی سرطان کالیفرنیا همچنین خبر از ارتباط مستقیم استفاده از غذاهای پرچرب و ابتلا به سرطان پستان می دهند و بیان می کنند که با دو برابر کردن میزان چربی در رژیم غذایی پیشرفت سرطان ۱۵ درصد افزوده خواهد شد.

 

مواد غذایی با رنگهای روشن

 

کاروتینوییدها(عناصر شیمیایی مانند آهن که به مقدار کم برای رشد لازمند ولی نبودشان در عملکرد ارگانهای بدن ایجاد اختلال می کند ) ریزخوراکی هایی هستند که به مواد حاوی خودشان رنگ دانه های زرد متمایل به نارنجی و قرمز می دهند مانند میوه ها و سبزیجاتی از قبیل هویج، زرد آلو، انبه، کدو، پاپایا (خربزه درختی) را در برنامه غذایی خود بگذارید.

لیکوین یک کاروتینویید است که در گوجه فرنگی، هندوانه و دارابی صورتی رنگ یافت می شود. طبق مطالعات انجام شده این عناصر شیمیایی و ریز خوراکها خواص ضد سرطانی دارند که از پیشرفت تومور و سرطان جلوگیری می کنند. در صورت ابتلا به سرطان پستان این قوانین را در رژیم غذایی تان رعایت کنید و اثرات اعجاب انگیزش را ببینید .

و در پایان باید تاکید کرد مشورت با یک کارشتان و متخصص تغذیه را در صورت ابتلا به سرطان پستان فراموش نکنید.
این افراد برای تغییر رژیم و ترک عادتهای غلط تغذیه ای تان به شما کمک خواهند کرد. رعایت رژیم خصوصا در مواقع خاص ابتلا به انواع بیماریها نوعی چالش محسوب می شود که برای موفقیت در این زمینه نیازمند رهنمودهای یک متخصص هستید . او می تواند علاوه بر تغییر عادات غذایی شما در استمرار آن نیز یاری تان کند.

سلامت آنلاین