چای سبز از جمله مفید ترین نوشیدنی ها در سر تا سر دنیاست. متخصصان همواره شما را به مصرف به اندازه چای سبز دعوت می کنند؛ زیرا این ماده از خواص بی نظیری برای سلامتی برخوردار است. یکی از جمله مهم ترین خواص چای سبز جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و بهبود عملکرد مغز است. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.
متخصصان علوم پزشکی در کانادا به بررسی چگونگی تاثیرگذاری ترکیب جای سبز در پیشگیری از آلزایمر پرداختند.
متخصصان کانادایی معتقدند ترکیب EGCG موجود در چای سبز میتواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند.
هرچند نتایج مطالعات متعدد تاکنون حاکی از ارتباط چای سبز با کاهش خطر ابتلا به آلزایمر بوده اما مکانیزم نهفته در این ارتباط پیش از این نامشخص بوده است. اکنون بررسی جدید نشان میدهد چگونه ترکیب EGCG موجود در این نوشیدنی تشکیل پلاکهای سمی موثر در بروز آلزایمر را مختل میسازد.
آلزایمر بیماری پیشرونده عصبی است که با کاهش قدرت حافظه و تفکر و بروز مشکلات رفتاری شناخته میشود. برآورد شده که تقریبا ۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری دچار هستند و همچنین انتظار میرود تا سال ۲۰۵۰ میلادی این رقم به ۱۳۱.۵ میلیون نفر افزایش پیدا کند.
علت دقیق بیماری آلزایمر مشخص نیست اما کارشناسان معتقدند بتا آمیلوئیدها نقش کلیدی در این زمینه بازی میکنند. این پروتئینها به یکدیگر میچسبند و پلاکهایی را شکل میدهند که این پلاکها ارتباط بین سلول های عصبی را مختل میکنند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته متخصصان کانادایی ترکیب EGCG موجب تغییر شکل الیگومرهای (Oligomer) بتاآمیلوئید شده و در نهایت مانع از شکل گیری پلاکهای مضر و آسیبرسان میگردد.
منبع: بیتوته