pc149755f6c4b1360c0b3bdaf9226e3e78_103215
ویار یا بیماری صبحگاهی در زنان باردار با حالت تهوع و استفراغ  خود را نشان می دهد بهترین درمان  برای ان مصرف گوشت بلدرچین است ،زیراعلاوه برمیزان بالای پروتئین ،فسفر و کلسیمش ،حاوی ویتامین b1می باشد که درمانگر  ویار در بارداری است

زمان بارداری مادران باید شدیدا به غذاهای خود حساس باشند و مصرف برخی از غذاها باعث ایجاد احساس خوب و جلوگیری از تهوع در مادران باردار می شود.

 گوشت بلدرچین از اهمیت زیادی برخوردار است. این ماده غذایی منبع پروتئین است و در دوران بارداری مصرف آن ضروری است.

گفتنی است، افرادی که گوشت بلدرچین مصرف می‌کنند، میزان فسفر و کلسیم در بدنشان بالاتر است و ویتامین b1 از ایجاد حالت تهوع (ویار) در دوران بارداری جلوگیری می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این گوشت از کلسترول کمتری نسبت به سایر غذاها برخوردار است و سریع تر فواید آن جذب بدن می‌شود.

آلرژی و آسم از بیماری‌های شایع در دوران بارداری هستند که گوشت بلدرچین با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی زیاد مانع از بروز آن‌ها می شود.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، وجود عناصر معدنی در گوشت این پرنده از پر خوری‌های دوران بارداری جلوگیری می‌کند و حتی مانع افسردگی دوران بارداری نیز می شود.

پزشکان توصیه می‌کنند مادران باردار مصرف 3 وعده از این گوشت در روز می‌توانند دوران بارداری خود را سالم سپری کنند.