63105541300288839426

سخن ما با بیماران مبتلا به زخم‌های گوارشی و درد معده و سوء هاضمه است، با خوردن گروهی از غذاها یا خوراکی‌های ترش،درد و  سوزش بیشتری در دستگاه گوارش‌شان احساس می کنند.همچنین خوراکی های ترش باعث ایجاد ریفلاکس معده آنها نیز می شود

این در حالی است که غذاها و خوراکی‌های ترش می‌توانند به صورت مستقیم باعث تشدید ریفلاکس در افراد مبتلا به این بیماری بشوند بنابراین مصرف چنین غذاهایی به‌صورت دوره‌ای هم چندان برای آنها مناسب نخواهد بود چه برسد به مصرف مداوم و روزانه. از طرف دیگر، برخی از افراد از زخم‌های گوارشی مانند زخم معده یا زخم اثنی‌عشر رنج می‌برند. عادت به مصرف غذاهای ترش نمی‌تواند باعث تشدید مشکل این افراد یا حتی ایجاد زخم‌های گوارشی شود اما برخی از بیماران مبتلا به زخم‌های گوارشی با خوردن گروهی از غذاها یا خوراکی‌های ترش، دچار درد یا سوزش بیشتری در دستگاه گوارش‌شان می‌شوند.

بهترین توصیه به این افراد، این است که خودشان براساس تجربه، متوجه بشوند که با خوردن کدام ماده غذایی ترش و در چه حجمی دچار درد و سوزش بیشتری می‌شوند تا بتوانند با مدیریت برنامه‌های غذایی روزانه‌شان، از درد ناشی از زخم‌های گوارشی در امان بمانند.

نکته دیگر درباره افرادی است که مشکل سوءهاضمه دارند. تمام این افراد در اثر مصرف خوراکی‌های ترش، واکنش‌های یکسانی نشان نمی‌دهند و ممکن است مشکل بعضی‌ها با مصرف این خوراکی‌ها تشدید بشود و مشکل برخی دیگر، نه. در نهایت باید به شما خواننده گرامی بگویم اگر خود و خانواده‌تان از نظر گوارشی، مشکلی با مصرف خوراکی‌های ترش ندارید، منع مصرفی برایتان وجود ندارد.