بروکلی از جمله خوراکی هایی است که برای تزئین بشقاب های غذا از آن استفاده می شود و خاص فوق العاده ای دارد. اگر شما هم جزء افرادی باشید که به انواع کنسرو ها علاقه مند هستند، ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید که چرا کنسرو بروکلی وجود ندارد؟
از حبوبات سبز گرفته تا هویج، قارچ، سیب زمینی یا بسیاری چیزهای دیگر را میتوانید به صورت کنسرو تهیه کنید. اما جای بروکلی در بین آنها خالی است.
خوراکیهای کنسروی به خاطر پروسه اکسیژنزدایی و از بین بردن آنزیمها و باکتریها همیشه تازه هستند. همچنین برای از بیرن بردن باکتریها قبل از این که مواد در قوطی کنسرو قرار گیرند باید مواد در آب ۲۱۲ درجه فارنهایت جوشانده شوند. این پروسه برای حبوبات یا ذرت عالی است اما اگر بروکلی برای مدتی در آب با دمای زیاد بماند گلهای آن بسیار نرم و له میشوند.
ضمن اینکه خوراکیهای کنسروی دو بار پروسه حرارت دارند. یک بار قبل از این که وارد قوطی شوند و بار دیگر زمانی که آب گرم به آنها اضافه شود.
تصور کنید یک قوطی کنسرو بروکلی را باز کنید و با گلهای سبز له و نرم شده رو به رو شوید. این صحنه میتواند کاری کند که حتی از خوارکی به این مفیدی برای همیشه بگذرید. حتی گفته میشود پروسه کنسرو کردن بروکلی میتواند باعث تغییر رنگ و بوی آن هم شود.
منبع: همشهری آنلاین