پیازچه از بهترین سبزیجاتی است که در درمان انواع مشکلات بدن به شما کمک خواهد کرد. این سبزی حاوی ویتامین های C,K,A,سولفور و دیگر املاح معدنی مفید برای بدن است و می تواند در تقویت استخوان ها، تقویت قلب، درمان بیماری های عفونی،مقابله با سرطان و تقویت بینایی به شما کمک کند.
پوست شما برای جوان و زیبا ماندن به کلاژن نیاز دارد. مصرف پیازچه نه تنها بهطور طبیعی تولید کلاژن بدنتان را تداوم داده، شادابی پوستتان را حفظ خواهد کرد، بلکه برای سلامت بدنتان فواید دیگری را نیز به ارمغان میآورد.
پیازچه که گاهی به آن پیاز بهاری هم میگویند معمولا بهعنوان تزئین غذاها استفاده میشود. برخی از مزایای واردکردن پیازچه به رژیم غذایی از این قرارند:
۱-تقویت استخوانها
پیازچه بهدلیل داشتن ویتامین C و ویتامین K، برای تقویت استخوانها عالی است. ویتامین C کلاژن تولید میکند که مسئول قدرت استخوانهاست و ویتامین K هم تراکم استخوانهای شما را حفظ میکند.
۲-حفظ سلامت قلب
پیازچه سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که با رادیکالهای آزاد که میتوانند به بافتهای سلولتان آسیب بزنند مبارزه میکند. پیازچه حاوی ویتامین C است که کلسترول و فشارخون شما را کنترل میکند و در نتیجه از ریسک بیماریهای قلبی میکاهد.
۳-برطرف کردن عفونتها
پیازچه بهدلیل داشتن سولفور و ویتامین K، به جریان خونتان کمک کرده در نتیجه ویتامین B1 بهتر جذب بدنتان میشود. بنابراین میزان استرستان کم شده و شما انرژی بیشتری داشته و کمتر احساس ضعف و خستگی خواهید کرد. ویتامین C موجود در پیازچه، از بافتهای بدنتان در برابر آسیبهای ناشی از میکروبها محافظت کرده و در نتیجه کمتر بیمار خواهید شد. افزودن پیازچه به وعده غذایی، بدون شک فواید بیشماری برای سلامت و زیباییتان دارد.
۴-درمان طبیعی سرماخوردگی
پیازچه عاملی آنتی باکتریال و ضدویروس است که برای مبارزه با آنفلوآنزا، عفونتهای ویروسی و سرماخوردگیها بسیار عالی است. دلیلش هم این است که بهطور طبیعی، سیستم تنفسی را وادار میکند تا ترشحات را دفع کند.
۵-حفظ سلامت چشمها
پیازچه غنی از کاروتنوئیدهایی چون لوتئین است که باعث میشود برای حفظ سلامت چشمهایتان بسیار مفید باشد. همچنین پیازچه حاوی ویتامین A است که بیناییتان را در سطح نرمالی نگه داشته و ضمنا از چشمهایتان در برابر التهاب و تباهی لکه زرد محافظت میکند، بنابراین احتمال اینکه بیناییتان ضعیف شود کم خواهد شد.
۶-کاهش ریسک سرطان
یکی از ترکیبات سولفور موجود در پیازچه، آلیل سولفید است که مستقیما مسئول کاهش احتمال ابتلا به سرطان کولون است. فلاوونوئیدهای پیازچه، با توقف آسیبهای رادیکالهای آزاد به سلولها، سرطان را از شما دور میکنند. غذاهای ضد سرطانی چون پیازچه همراه با رژیم غذایی سالم، بهترین راه پیشگیری از این بیماری است.
آرمان