در فرهنگ ایرانی ها خانواده های کمتری وجود داشتند که با کفش وارد خانه شوند. اما اگر شما هم جزء افرادی هستید که با کفش وارد خانه شدن را نشانه ی کلاس و شیک بودن می دانید، بهتر است در این مطلب با ما همراه باشید. تحقیقات اخیر نشان داده ورود به منزل با کفش بیرون مضراتی فراتر از کثیف شدن کف خانه دارد. در این مطلب به برخی از این مضرات اشاره میکنیم.
جذب باکتریها
طبق تحقیقات کف هر کفش بیش از ۴۰۰ هزار باکتری مضر برای سلامتی انسان وجود دارد. این باکتریها آن قدر کوچک هستند که شاید حتی کف کفش دیده نشوند.
جذب سموم توسط کفشها
اگر روی چمن راه رفته باشید، کود مخصوص چمن و انواع سمومی که به درختها زده شده و روی چمن و زمین ریخته به کفش شما منتقل میشود. این مواد شیمیایی برای سلامتی بسیار مضر هستند.
آسیب زدن به کفپوش خانه
فشاری که پاشنه کفش هنگام قدم برداشتن به زمین وارد میکند، برای آسیب زدن به کفپوش و مخصوصا از بین بردن رنگ آن شدیدا زیاد است. پوشیدن کفش در خانه باعث بدتر شدن ظاهر کف خانه میشود.
صرفهجویی در زمان
این مورد کمتر نیاز به تحقیق دارد. وقتی کفشتان را بیرون از خانه دربیاورید، مطمئنا داخل خانه دیرتر کثیف میشود و تمیز کردن آن کار سادهای است. در غیر این صورت جدا از تمیز کردن باید زمانی را هم صرف ضد عفونی کردن کف خانه کنید.
توصیه
اگر دوست دارید در خانه کفش به پا داشته باشید و از آلوده شدن خانه و ابتلا به بیماری هم میترسید توصیه متخصصان بهداشت به شما این است که کفش داخل خانه داشته باشید و به محض ورود به خانه کفش بیرون و داخل خانه را عوض کنید. با این کار هم کف پای شما با زمین تماسی برقرار نمیکند (اتفاقی که خیلیها آن را دوست ندارند) و هم خانه آلوده نمیشود.
همچنین این کار باعث میشود از سرمای زمستان هم در امان باشید. پس بهتر است خودتان در خانه کفش نپوشید و اگر مهمانی قصد ورود به خانه با کفش را داشت بخواهید کفشش را با کفش راحتی داخل خانه تعویض کنند.
منبع: بولتن نیوز