بسیاری از بیماری های غیر واگیر در اثر مصرف بی رویه ی قند، نمک و چربی و به دلیل کم بودن تحرک به وجود می آیند. به دلیل افزایش تغذیه نامناسب در بین افراد شیوع بیماری های غیرواگیر در جامعه گسترش یافته است. با افزایش سواد تغذیهای و رعایت الگوهای صحیح تغذیه شما می توانید تا حدود زیادی از بیماری های غیرواگیر جلوگیری کنید.
صدیقه احمدی افزود: بیماریهای غیر واگیر روند فزایندهای را نه تنها در کشور ما بلکه در کل جهان طی میکند که تنها با افزایش سواد تغذیهای و رعایت الگوهای صحیح تغذیهای توسط مردم قابل کنترل خواهد بود.
وی ادامه داد: شعار روز جهانی غذا براساس مهمترین مشکل موجود در حوزه غذا تعیین میشود و هدف از آن جلب مشارکت دولتها و ملتها برای ارائه راهکار است.
احمدی گفت: شعاری که توسط سازمان غذا و دارو در روز جهانی غذا مطرح شده (تغییر و اصلاح الگو تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت) است بیانگر این بوده، که همه مردم با نگرش تغذیهای و انتخاب الگوهای غذایی میتوانند ضامن سلامتی خود و خانواده خود باشند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما