images

طالبی منبع ویتامینAست حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین هایB۶،B۳،B۵ وB۱ است.از این رو منبع تغذیه ای مفیدبرای کودکان و نوجوانان و حتی نوزادان است!

از تخمه طالبي در کشورهاي خاورميانه و چين به عنوان تنقلات استفاده مي شود. براساس تحقيقي که در دانشگاه فردوسي مشهد انجام شده است، عصاره تخمه اين ميوه داراي 3.6 درصد پروتئين، ۴درصد چربي و 2.5درصد کربوهيدرات است که با ترکيب تغذيه اي شير سويا مشابه است. محققان اين دانشگاه معتقدند، شير به دست آمده از تخمه طالبي را مي توان جايگزين با ارزش شير سويا محسوب کرد. همچنين اين ماده براي نوزادان نيز مفيد است.

به نقل از سايت «ehow»، تخم و شبکه تور مانندي که دور آن است، غني از فيبر و براي روده ها بسيار مفيد است.

خلط اضافه و احتقان را دفع مي کند.

تخمه اين ميوه سرشار از ويتامين A و C است.

پروتئين موجود در آن، در حفظ سلامت مو و ناخن موثر است.

پروتئين موجود در آن در ساخت آنزيم ها و هورمون هاي موردنياز بدن، موثر است.

منبع عالي آنتي اکسيدان از جمله ويتامين C و E است. آنتي اکسيدان احتمال بروز سرطان را کاهش مي دهد.

آنتي اکسيدان هاي موجود در آن کلسترول خون را کاهش مي دهد.