مرتضي صفوي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: پسته يكي از پرانرژيترين مواد غذايي است كه در درمان بسياري از بيماريها مفيد است.
يك متخصص تغذيه گفت: پسته سلولهاي عصبي را تقويت ميكند و آهن موجود در پسته نيز براي رفع سرگيجه، رنگپريدگي، بيحوصلگي و كمخوني مؤثر است.
وي گفت: پسته در تنظيم ضربان قلب و كنترل فشار خون مؤثر است و داراي كلسيم و فسفر فراوان است كه در ساخت استخوان و دندان نقش اساسي برعهده دارد.
اين متخصص تغذيه افزود: پسته به دليل داشتن املاح و مواد معدني مفيد به تقويت عضلات بدن كمك و از گرفتگي آن پيشگيري ميكند. آهن موجود در پسته نيز براي رفع سرگيجه، رنگپريدگي، بيحوصلگي و كمخوني مؤثر است.
صفوي اضافه كرد: ويتامينهاي موجود در پسته باعث تقويت سلولهاي عصبي ميشود، اشتها را تنظيم ميكند و ويتامين E كه يكي از قويترين آنتي اكسيدانها است در پسته به مقدار زياد يافت ميشود كه باعث افزايش سيستم ايمني بدن و تقويت چشم ميشود.