محققان آمریکا در مطالعاتی که داشته اند به این موضوع پی برده اند که بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر، شیر نارگیل می باشد. چون شیر نارگیل دارای لاکتوز نمی باشد و به راحتی هضم می شود.
محققان آمریکایی در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند که بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر، شیر نارگیل است که خواص زیادی دارد و انتخاب خوبی برای افراد است.
بررسیهای انجام شده نشان داده است شیر حاوی لاکتوز(نوعی قند) است که هضم آن برای بسیاری از افراد مشکل بوده، اما شیر نارگیل حاوی این ترکیب نیست و مشکلی برای هضم در افراد ایجاد نمیکند.
لازم به ذکر است که شیر نارگیل با آب نارگیل متفاوت است. میزان کلسترول نارگیل در سطح صفر است و ۷۵ کیلو کالری در هر ۱۰۰ میلیلیتر، چربی آن یک تا سه درصد و کربوهیدرات آن ۱۵ تا ۱۶ درصد است.
منبع: نوش آنلاین