دکتر محمود داورنیا، یکی از جراحان متخصص عمومی مطرح کشور است که در زمینه جراحی عمومی، دستگاه گوارش و جراحی پلاستیک و ترمیمی فعالیت دارد. او با 35 سال سابقه و بیش از 25هزار جراحی موفق در بیماریهای دستگاه گوارش نظیر هموروئید، فیستول، کیست مویی و فتق تبحر دارد.
جراحی دستگاه گوارش:
درمان هموروئید ( بواسیر )
درمان شقاق یا فیشر
درمان فیستول مقعد
درمان سینوس موئی
اطلاعات تماس دکتر محود داورنیا:
رسالت ، نارمک ، متروی سر سبز ، جنب بانک صادرات ، پلاک ۶۴۶ ( روزهای زوج ) ۷۷ ۲۲ ۸۳ ۹۸
شریعتی – تقاطع میرداماد( روزهای فرد ) ۰۹۳۷۱۰۵۲۴۹۲ – ۲۲۸۵۰۵۰۵
وب سایت: وب سایت دکتر محمود داورنیا
هموروئید(بواسیر): Hemorrohid
به زبان ساده واریس سیاهرگهای (وریدهای ) مخرج را بواسیر یا همورئید گویند و واریس اتساع و گشاد شدن و پیچ در پیچ شدن سیاهرگهاست.
علل: شایعترین علت آن یبوست و اسهال طولانی و زور زدن(straining) در موقع دفع مدفوع می باشد. هر 3 عامل فوق سبب افزایش فشار داخل شکم شده و مانع بازگشت خون وریدی در مخرج می شوند.
آیا می دانید مراجعه نکردن افراد به پزشک متخصص به خاطر شرم و حیا نسبت به ناحیه مقعد چه عوارضی در پیش دارد؟
آیا شما یکی از مبتلایان بیماری های نشیمنگاه همورئید، شقاق، فیستول و یا کیست مویی هستید؟لازم است خدمت شما عزیزان عرض کنم بسیاری از افرادی که مبتلا به بیماریهای مقعد می شوندتا مدتها از این بیماری به خاطر خجالت در بیان آن رنج می برند، در صورتی که مراجعه نکردن افراد مبتلابه بیماریهای نشیمنگاه به خاطر ترس و خجالت به پزشک فقط روند درمانی آنها را سخت تر و پیچیده ترمی کند، در صورتی که امروزه با پیشرفت چشم گیر علم و تکنولوژی و درمان بیماریهای ناحیه مقعد به راحتی در کمتر از یک ساعت به صورت سر پایی و بدون بی هوشی با بی حسی موضعی با روشهای جدید از جمله لیزر که امروزه در تمامی دنیا رایج شده است قابل درمان است و شما به راحتی می توانید بعد از عمل به محل کار خود ویا امور زندگی خود برگردید.
علائم بیماری همورئید یا بواسیر:
1-داشتن درد در ناحیه مقعد در هنگام دفع مدفوع
2-داشتن ترشح مخاطی (بلغمی) بعد از اجابت مزاج
3-احساس دفع نا کامل مدفوع( احساس می کنید بعد از دفع مدفوع ،روده شما به طور کامل تخلیه نشده است)
4-ایجاد برآمدگی در ناحیه مقعد
5-ایجاد درد و خونریزی در ناحیه مقعد در زنان باردار
6-بی اختیاری مدفوع
7-ایجاد التهاب و تورم ناحیه مقعد
8-بیرون زدن بالشتکهای عروقی از مقعد
9-خونریزی از مقعد
آشنائی با بیماری فیشر :
فیشر آنال یا شقاق مقعد یک بیماری است که به صورت زخمی در مخاط ناحیه مقعد خود را نشان میدهد، این زخم در محل تقاطع مخاط و پوست ناحیه مقعد Muco Cutaneaus Junction و به طرف ناحیه مقعد و خط دندانهای dentate line پدیدار میگردد. بیشتر اوقات در ناحیه میانی خلفی ظاهر میشود ولی ممکن است در هر قسمتی از اطراف مقعد ظاهر شود.
علائم بیماری شقاق یا فیشر:
1- داشتن درد در هنگام دفع مدفوع
2-خون ریزی از مقعد
3-خون ریزی هنگام مدفوع
4-سوزش و خارش ناحیه مقعد
5-دیدن رگه های خونی به روی مدفوع و یا دستمال توالت
6-داشتن درد و یا اسپاسم تا ساعتها بعد از دفع مدفوع
درمان های جدید فیشر مقعد چیست:
راه نهایی درمان فیشر مزمن جراحی است كه در این عمل معمولاً قسمتی از عضله اسفنگتر داخلی قطع شده و گاهاً نیاز به برداشتن زوائد پوستی نیز می شود. طبق آمار و تحقیقات انجام شده پاسخ به درمان نیز ۹۵ درصد است و نتیجه آن نیز سریع تر است و بایستی با دقت كافی انجام شود تا از عوارض احتمالی آن جلوگیری شود. معمولاً جراحی اسفنگتروتومی در دست جراح ماهر عوارض آن بسیار كم است.بسیاری بر این عقیده هستند که درمان جراحی در 20 درصد موارد باعث بی اختیاری میشود که دیگر به مهارت جراح ربطی ندارد .
من شخصا براین عقیده هستم که در موارد استثنائی از جراحی باید استفاده کرد و بهتراست از بوتیلیوم توکسین استفاده کرد که میتوانیم به نتیجه خود یعنی شل کردن اسفنکتر برسیم و از بی اختیاری هم دیگر خبری نیست و نتایج حاصله تقریبا با جراحی شباهت دارد با در نظر گرفتن عدم نیاز به بستری در بیمارستان و بیهوشی و هزینه کمتر بنابراین روش اینجانب روشی بسیار پسندیده است.
علائم بیماری فیستول:
1-ترشح چرکی طولانی مدت از یک سوراخ و یا چند سوراخ در اطراف مقعد
2-وجود برجستگی سفت و دردناک به هنگام لمس آن در حوالی مقعد
3-درد داشتن در هنگام دفع مدفوع
4-سوزش و خارش ناشی از ترشحات در اطراف ناحیه مقعد
5-تغییر رنگ پوست اطراف ناحیه مقعد
6-درد داشتن بعد از دفع مدفوع
درمان بیماری فیستول:
جراحی(فیستولوتومی) معمولا تنها درمان موثر است و جهت انجام آن سوراخ خارجی و داخلی(اولیه) باعبور پروب (میله فلزی نازک و قابل انعطاف و نرم) و با استفاده از آب اکسیژنه و بلدومتیلن رقیق باید پیدا شوند و مجرا یا مجاری فیستول باید بطور کامل مشخص شوند و مجرا در تمامی طول آن بازunroffed شود بطوریکه فیستول به شکل یک زخم باز درآید و باید مطمئن شد که زخم حاصل از عمق به سطح ترمیم می شود.
اگر فیستول عمیق است و هر دو اسفنکتر مخرج درگیر هستند عمل چند مرحله ای ضرورت دارد ودر اینها ابتدا ستون گذاشته می شود. اگر تا ۳۰% سیستم اسفنکتری در فیستول درگیر شده باشند اول ستون گذاشته می شود. ولی اگر فیستول کمتر از ۳۰% سیستم اسفنکتری را درگیر کرده باشد بدون خطر بی اختیاری و با عمل جراحی فیستولوتومی (لیزری یا استاندارد) درمان می شوند.
مزیت لیزر در درمان بیماری های نشیمنگاه نسبت به جراحی به روش سنتی:
1-عمل با لیزر نیازی به بستری شدن و استراحت مطلق ندارد و فرد مورد نظر می تواند بعد از عمل به محل زندگی و یا محل کار خود برگردد.
2-عمل با لیزر بدون بیهوشی و بدون نیاز به بی حسی نخاعی بوده
3-درمان با لیزر در اکثر موارد در مطب به صورت سرپایی قابل درمان است.
4- درد بعد از عمل با لیزر نسبت به جراحی به روش سنتی بسیار کم و ناچیز بوده است.
5-عمل با لیزر نیازی به پانسمان داخل ندارد.