جگر خواص خارق العاده ای برای سلامتی ما دربردارد می توانید از این ماده غذایی برای تامین آهن و ویتامین سی مورد نیاز بدنتان کمک بگیرید. سعی کنید جگر را با پیاز همراه کنید. انواع جگر همراه با فواید و ارزش تغذیه ای در این بخش توضیح داده می شوند همچنین روش تهیه یک رژیمی با خوراک جگر نیز در این بخش توضیح داده خواهد شد.
اگرچه بسیاری از مردم جهان نسبت به خوردن جگر گوسفند و گوساله بدبین هستند و حتی از این کار انزجار دارند، اما جگر واقعا یکی از گوشتهای سرشار از مواد مغذی محسوب میشود. جالب است بدانید که میزان مواد مغذی موجود در جگر گوساله از جگر گوسفند نیز بیشتر است. هر ۹۰ گرم از جگر گوساله، تمامی نیاز روزانه به ویتامین A، ویتامین B۱۲، مس و ریبوفلاوین را تامین میکند و مقدار زیادی هم پروتئین، آهن، فولات، زینک و مقدار کمی هم تیامین و ویتامین C به بدن میرساند.
جگر و پیاز
جگر و پیاز، یکی از شیوههای سنتی برای آمادهسازی این گوشت خوشمزه برای خوردن است و معمولا هم شیوه مناسبی برای ارائه جگر به افرادی محسوب میشود که نسبت به خوردن جگر انزجار دارند. برای طعمدار کردن جگر و گرفتن عطر بعضا زننده و قوی آن، جگر را به تکههای باریک و دراز تقسیم کنید و حدودا ۴ ساعت درون مقداری شیر بگذارید. بعد مقدار نسبتا زیادی پیاز را درون یک تابه مناسب همراه با روغن پختوپز تفت بدهید.
استفاده از روغن کانولا یا روغن زیتون، گزینه بهتری برای این کار است. وقتی پیازها آماده شدند، آنها را بیرون بیاورید و بعد جگر را درون تابه بریزید. جگر باید آنقدر بپزد و سرخ شود که لایه بیرونیاش به رنگ قهوهای و مغزش هم کمی صورتی باشد. وقتی جگر آماده شد، آن را درون بشقاب بگذارید و پیازها را هم روی آن بریزید. اگر مایل باشید میتوانید جگر را قبل از سرخ کردن درون آرد، نمک و فلفل بگذارید. جگر و سبزیجات جگر و سبزیجات، یکی از شیوههای آمادهسازی برای افرادی است که میخواهند جگر را آرام و با حرارت ملایم بپزند و روی آن هم سبزیهای سالم و معطر بریزند. برای این کار باید جگر را درون آرد چاشنیدار بخوابانید و بعد آن را همراه با پیاز و کرفس در تابه بریزید. اضافه کردن مقداری روغن کانولا به این ترکیب واقعا مناسب است. وقتی جگر کمی رنگ گرفت، مقداری آب قلم یا آب مرغ به تابه اضافه کنید و بعد بگذارید که جگر حدودا ۳۰ دقیقه بپزد.
بعد تکههای هویج و سیبزمینی را به جگر اضافه کنید و بگذارید آنقدر بپزند که سبزیها حالت ترد و نرم پیدا کنند. در این حالت دیگر غذای شما آماده است و میتوانید بهراحتی آن را سِرو کنید. کباب کردن جگر کباب کردن، راحتترین راه برای خوردن جگر است. اگر جگر کبابی را با ترکیبا دیگر مانند سیر، پیاز، کره، تخممرغ یا ژامبون ترکیب کنید، تقریبا کسی نمیتواند متوجه شود که این جگر با شیوه کباب کردن تهیه شده است. برای کباب کردن جگر باید این گوشت را در نمک، فلفل و مقداری آویشن بخوابانید و بعد آن را به تکههای مناسب تقسیم کنید. اندازه این تکهها باید طوری باشد که حرارت ۱۷۰ درجه فرانهایت یا ۷۶ درجه سانتیگراد به مرکز آنها برسد. البته این حرارت باید ملایم باشد تا سطح بیرونی جگر نسوزد.
سلامتیسم