برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می توانید از روش های مختلفی کمک بگیرید. تقویت سیستم ایمنی بدن از اهمیت ویژه ای در این زمینه برخوردار است. در این بخش تهیه نوعی معجون را به این منظور به شما آموزش خواهیم داد. در این معجون از بهترین محصولات طبیعی برای درمان این بیماری رایج استفاده می شود، با ما همراه باشید.
همه ما فرصت نداریم که هر روز برای خودمان آب میوه طبیعی بگیریم و زندگی پر مشغله و سرشار از استرس امروزی نیز باعث تحلیل رفتن سیستم ایمنی بدن می شود. به همین خاطر به یک راه حل طبیعی و سالم نیاز داریم تا ایمنی بدن را به واسطه آن تقویت کنیم.
یکی از این راه حل ها معجون زنجبیل، زردچوبه، عسل و آب پرتقالی است که امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم. این نوشیدنی سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان و ضد ویروس است و می تواند گلو درد و ناراحتی معده را التیام دهد و یا مقدار انرژی تان را تقویت کند. زنجبیل و زردچوبه – دو ادویه ای که به خاطر قدرت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی شان معروف هستند – را فقط باید به آب پرتقال اضافه کنید. درست کردن این معجون اصلا وقتتان را نمی گیرد و در کوتاه ترین زمان، می توانید آماده اش کنید.
دستور معجون تقویت کننده ایمنی بدن
نکته: در موادی که گفته شده، از عسل مانوکا نام برده شده است. این عسل در زلاندنو و از گیاهی با همین نام تهیه می شود.
می توانید از دیگر انواع عسل نیز استفاده کنید، اما گفته می شود عسل مانوکا تاثیر آنتی باکتریال بیشتری دارد. همانطور که گفته شد در صورت عدم دسترسی به این نوع عسل می توانید از هر عسل با کیفیت دیگری استفاده کنید (رنگ عسل هرچه تیره تر و عمیق تر باشد، قدرت آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانش بیشتر است).
مواد لازم:
یک دوم فنجان آب پرتقال تازه، اگر دوست داشتید می توانید پالپ ها را جدا کنید.
یک قطعه 4 سانتی زنجبیل، خرد شده
2 قاشق غذا خوری عسل مانوکا (یا هر عسل دیگر)
یک قطعه 4 سانتی زردچوبه تازه، خرد شده ( یا یک بند انگشت پودر زردچوبه )
دستور تهیه:
تمام مواد گفته شده را داخل لیوان یا کاسه ای کوچک بهم بزنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند، سپس می توانید به لیوان مخصوص سرو خود منتقلش کنید.
به این نکته هم توجه کنید که مواد گفته شده برای یک وعده بود و هر وعده از این معجون حاوی 206 کالری است.
نویسنده: لتا شای
سایت دکتر کرمانی