در ذهن هر فردی در مورد لیزر موهای زائد تفکرات و پرسش های زیادی وجود دارد. در این بخش به برخی از رایج ترین سوالات مراجعین به کلینیک های زیبایی اشاره کرده ایم و در اختیارتان قرار داده ایم. همچنین برخی باورهای درست و نادرست در مورد لیزر موهای زائد نیز وجود دارد که به آن ها نیز اشاره کرده ایم.
اگر از موهای زائد بدنتان خسته شده اید و تهیه ابزار یا هزینه اپیلاسیون شما را کلافه کرده است یا دچار دمل ها و موهای زیر پوستی شده ایدبد نیست به روش لیزر موهای زائد فکر کنید و به اطلاعاتتان در زمینه لیزر موهای زائد اضافه کنید. برخی پرسش و پاسخ های ویژه در این زمینه را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
تا چه میزان می توان به تأثیرگذاری لیزر موهای زائد اعتماد کرد؟
دکتر اکبری افزود: درمان موهای زائد سه درمان کلی و اصلی دارد: درمان دارویی، درمان الکترولیز و درمان با لیزر. لیزر مفیدترین روشی است که برای ازبین بردن موهای زائد کاربرد دارد. برای کسب نتیجه بهتر از لیزر موهای زائد باید چهار تا شش جلسه و هر یک ماه یکبار برای صورت و هر سه ماه یکار برای بدن به این کلینیک ها مراجعه کنید. تاثیر مطلوب لیزر درمانی بسته به نبود اختلالات هورمونی در افراد متقاضی است. چون در صورت وجود مشکلات هورمونی در مبتلایان بازگشت موها پس از لیزر درمانی قطعی خواهد بود .
.
پس از اتمام جلسات لیزر، تا چه مدت با رشد مو مواجه نخواهیم شد؟
دکتر اکبری در این باره افزود: غالبا پس از چهار تا شش جلسه هر شش ماه یک بار باید به کلینیک ها مراجعه کنید. و رشد موها را اتا هشتاد درصد کاهش دهید.
لیزر موهای زائد چه عوارضی دربر دارد؟
دکتر اکبری تاکید کرد: هرگز بعد از لیزر در معرض نور آفتاب قرار نگیرید چون با سوختگی و لک های سفید پوستی مواجه می شوید.در صورت عدم مراقبتهای لازم پس از لیزر و دستکاری زخم ها پوستتان تاول خواهد زد و با اسکار پوستی مواجه می شوید. علاوه لیزر کردن پوست توسط افراد غیر متخصص و ناآشنا می تواند باعث بروز زخم، لک یا تاول پوستی می شود.
می توان برای لیزر موهای زائد به فردی غیر از پزشک مراجعه کرد؟
تسلط ، دانش و مهارت متخصصین پوست برای لیزردرمانی و آشنایی آن ها به دستگاههای ویژه در این زمینه نسبت به دیگران بسیار بیشتر است.
دستگاه های لیزردرمانی موجود در کلینیک های زیبایی چه فرقی با یکدیگر دارند؟
2 نوع سیستم برای ریشه کنی موهای زائد با نام های سیستم های لیزری و غیر لیزری وجود دارد. به عنوان مثال دستگاه IPL یک سیستم غیر لیزری است که با سیستم نوری عمل میکند. توانایی و تاثیرگذاری این دستگاه ها همانند لیزر نیست ولی تأثیرگذاری خوبی بر پوست میگذارد. دسترسی به سیستم های IPL و استفاده از آن ها نسبت به دستگاه های لیزری کم هزینه تر و راحت تر خواهد بود ولی عوارض جانبی این دستگاه ها نیز قابل توجه هستند.
سیستم های الکساندرایت و دایود نیز سیستم های لیزری می باشند که موج منحصر به فرد و مکانیسم ویژه ای دارند. که بسته به رنگ پوست های متقاضیان استفاده می شوند. پزشک با توجه به انواع لیزر و رنگ پوست متقاضی دستگاه را انتخاب کند.
دلیل سوختگی پوست با لیزر چیست؟
وقتی دستگاه و نوع لیزر متناسب با پوست بیمار تنظیم و انتخاب نشوند سوختگی پدید خواهد آمد.
آیا پوست پس از لیزر تیره می شود؟
غالبا هر سوختگی با تیرگی پوست همراه است. ولی تیرگی پوست به وسیله لیزر موهای زائد تاکنون گزارش نشده است.
تاثیر نور لیزر بر حاملگی و غدد لنفاوی به چه صورت است؟
پزشکان اعلام کرده اند لیزر فقط چند میلی متر وارد پوست می شود و هرگز به اعماق پوست نمی رسد. پس اشعه لیزر روی نواحی مانند نواحی تناسلی یازیر بغل و تخمدان ها و غدد زیر بغل اثرات منفی نخواهد گذاشت. حتی گرمای آزاد شده از لیزر تا بافت های زیرین نمی رسد و تنها به لایه های سطحی پوست نفوذ می کند.
در دوران حاملگی یا شیردهی می توانیم لیزر کنیم؟
قرار گرفتن در معرض اشعه لیزر در دوران شیردهی عارضه ای به همراه نخواهد داشت ولی در زمان حاملگی باید از لیزر موهای زائد خودداری کنید.
آیا انواع امراض پوستی با دستگاه لیزر به بدن ما انتقال داده خواهند شد؟
ویروس های ناشی از بیماری هایی مانند زگیل قابلیت انتقال به دیگر افراد را داراند پس بهتر است قبل از اقدام به لیزر موهای زائد ابتدا پزشکتان را در جریان بیماری خود قرار دهید.
درد ناشی از لیزردرمانی چگونه است؟
دکتر اکبری در این باره توضیح داد: حد معمول و مشخصی برای درد لیزر موهای زائد وجود ندارد چون آستانه تحمل افراد مختلف متفاوت است ولی لیزردردی به همراه نداشته و می توانید با استفاده از فرآورده های دارویی مختلف آن را کاهش دهید.