لیزر درمانی برای قطع رشد موهای زائد استفاده می شود. برای پیشگیری از رشد مجدد موهای زائد بدن خود می توانید از لیزر کمک بگیرید. جوانسازی و افزایش زیبایی پوست صورت و بدن توسط لیزر باعث جذب علاقه مندان زیادی به استفاده از این روش شده است.
لیزردرمانی بهترین روش تاثیرگذار بر قطع رشد موهای زائد در نواحی مختلف بدن می باشد. لیزر درمانی برای نواحی مختلف صورت و بدن کاربرد دارد.
سعی کنید برای به دست آوردن نتیجه بهتر و کاهش عوارض ناشی از لیزر به یک کلینیک ویژه در این زمینه مراجعه کنید و تحت نظر پزشک مجرب این کار را انجام دهید.
استفاده از لیزردرمانی برای ازبین بردن موهای زائد نیازمند افزایش آگاهی و مطالعه متقاضیان در این زمینه و مشورت با پزشکان و متخصصین پوست و مو در این رابطه می باشد.
به موهای سیاه و زمختی که در مناطقی همچون صورت، اطراف لب، روی پیشانی، روی گوش و گردن، روی شکم و اندام تناسلی، روی صورت، اطراف روی گونهها رشد میکند موی زائد می گویند. آن ها باعث مانع زیبایی پوست می شوند و ازبین بردن این موها به سختی امکانپذیر خواهد بود.
برای درک بهتر از روش لیزردرمانی بهتر است بدانید که لیزر نورثیاست که به گرما تغییر شکل داده و وارد فولیکول مو می شود و پس از جذب توسط پیگمنت مو پیاز آن را از بین میبرد.
لیزر می تواند به صورت دائم رفع موهای زائد شما را قطعی کند؛ چون مانع رشد مجدد مو می شود. کسانی که چهار جلسه مراجعه برای لیزر داشته اند نود درصد موهای زائد نواحی مورد نظر بدنشان را از دست داده اند.
از اصلی ترین ویژگی لیزر موهای زائد خلاصی از رشد موهای زائد به صورت دائمی است. به این ترتیب شما نیاز نیستاز روش های هزینه بر و وقت گیر برای نظافت و تمیزی پوستتان استفاده کنید.
با کمی دقت متوجه خواهید شد که مقرون به صرفه ترین راه را برای افزایش زیبایی پوستتان انتخاب کرده اید. و به صورت همیشگی از صرف هزینه جهت تهیه موم یا وکس،نخ اصلاح و اپیلاسیون رها شده اید.
هریک از روش های معمول و رایج خانگی باعث ایجاد موهای زیر پوستی و بروز درد و تورم خواهند شد. که با استفاده از لیزر موهای زائد به صورت دائمی از شر این روشها راحت می شوید.
سرعت انجام لیزر و جوانسازی و افزایش زیبایی پوست باعث افزایش اعتماد به نفس متقاضیان خواهد شد.
دکتر اکبری خاطر نشان کرد: در میان بهترین دستگاه های لیزر دنیا می توانیم به دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت اشاره کنیم.
کشور سازنده این دستگاه امریکاست و علت انتخاب این دستگاه و محبوبیت آن ویژگی های منحصر به فردش مانند تغییر طول موج و تنظیم میزان انرژی است که بهترین کاربرد را داشته و با کمترین عارضه برای متقاضیان لیزر موهای زائد همراه خواهد بود.
غالبا پزشک متخصص پوست و مو بسته به نوع پوست، رنگ و زمختی آن و وسعت بخش مورد نظر برای لیزر تعداد جلسات شما و نوع دستگاه را مشخص کرده و با شما به مشورت میپردازد.
از مناسب ترین دستگاه های برای لیزر موهای زائد می توانیم به:
– الکساندرایت
– روبی (یاقوت)
– یاگ
– سیستم نور پالسی شدید
– دایود
به تازگی دستگاه های زیادی برای لیزر کردن موهای زائد تولید شده اند. به همین دلیل تنوع این دستگاه ها در مراکز مختلف مشاهده می شود.برخی افراد در مراکز ورزشی بانوان یا سالن های زیبایی اقدام به لیزر موهای زائد میکنند آن ها تخصصی در این رابطه نداشته و هدفی جز سودجویی و کسب درآمد ندارند سعی کنید به منظور لیزر موهای زائد به این مراکز نامعتبر اعتماد نکنید.
توصیه های پس از لیزر
– به مدت 2 هفته برخی توصیه های پزشکی را باید در پیش بگیرید.
– در مقابل نور خورشید قرار نگیرید. چون باعث تغییر رنگ و تیرگی خود می شوید.
– از بکاربردن فرآورده های آرایشی لایه بردار خودداری کنید. چون موجب بروز حساسیت پوستی و بروز درد و التهاب در بدنتان می شوید.
– در روزهای آفتابی کرم ضد آفتاب با SPF به همراه داشته باشید و بمدت دوساعت یکبار آن را روی پوستتان مالید.
– رفتن به به سونا و استخر تا سه روز پس از لیزر ممنوع می باشد.
وقفه بین جلسات لیزر
دکتر اکبری در این باره توضیح داد: غالبا فاصله میان هر جلسه لیزر 1 تا 2 ماه است و بستگی به نظر پزشک دارد. دلیل این فاصله طولانی وقت دادن به موها برای رشد کامل در نواحی مورد نظر می باشد. در هر برهه زمانی میزان قابل توجهی از فولیکول های مو رشد میکنن و پس از هر دوره لیزر تنها فولیکول های فعال از بین می روند به همین دلیل استراحت دادن به پوست و فاصله انداختن میان جلسات لیزر تا رشد همه فولیکول های مو مهم است..
بهتر است بدانید لیزر موهای زائد خطرات جانبی جدی برای متقاضیان در برندارد. تنها ممکن است نوع دستگاه مورد استفاده با پوست بیمار همخوانی نداشته و باعث بروز سوختگی سطحی پوست در این افراد شود.
ممنوعیت های لیزر موهای زائد از زبان دکتر اکبری
لیزر موهای زائد برای زنان حامله خطرناک است. البته عوارض جانبی ناشی از انجام این کار برای جنین و مادر هنوز به اثبات نرسیده است؛ ولی تقریبا همه متخصصین پوست و مو معتقدند در این دوران لیزردرمانی نباید انجام شود. مبتلایان به ویتیلیگو و پسوریازیس، لوپوس، سوختگی، افراد مشکوک به سرطان لوزه و سرطان تیروئید، مبتلایان به بیماری های پوستی اکتسابی و مادرزادی، افراد مبتلا به بیماری های عفونی، افراد مبتلا به دیابت و بیماری های قلبی و عروقی و افراد دارای باطری قلب نباید لیزر موهای زائد استفاده کنند.