نمک رایج ترین عطر و طعم دهنده به مواد غذایی در سراسر جهان می باشد. اگر چه ، مصرف بیش از حد روزانه نمک می تواند برای سلامتی زیان آور باشد ولی خیلی زیاد استفاده می شود. در اینجا چند دلیل برای کاهش مصرف نمک را بیان میکنیم
انجمن قلب آمریکا (AHA) نشان می دهد که یک فرد سالم بدون فشار خون بالا، دیابت یا بیماری های قلبی و عروقی باید بیش از 3.75G نمک در هر روز مصرف نکند. اگر چه نمک خودش منفعتهایی هم دارد، ولی مصرف بیش از حد روزانه می تواند برای سلامتی لطمه بزند. در اینجا چند دلیل برای کاهش مصرف نمک را بیان میکنیم.
فشار خون
استفاده زیاد نمک دررژیم غذایی می تواند فشار خون را بالا ببرد. یعنی باعث سکته مغزی و قلبی می شود. یک مطالعه تخمین زده است که با کاهش یک سوم مصرف سدیم ، سکته مغزی را می توان تا 22 درصد و حمله قلبی را تا 16 درصد کاهش داد
پوکی استخوان
پوکی استخوان یک بیماری است که دراستخوان تاثیر می گذارد، استخوان را شکننده و ضعیف میکند. کلسیم یک ماده معدنی مهم است که به سلامت استخوان کمک کند. یک رژیم غذایی با نمک زیاد باعث از دست دادن کلسیم استخوان می شود، در نتیجه منجر به پوکی استخوان می شود
سرطان معده
تحقیقات نشان داده است که مصرف نمک بالا با سرطان معده در ارتباط است . در این تحقیق بیان شده است که افرادی که همیشه نمک را به رژیم غذایی خود اضافه میکنند خطر ابتلا به 78 درصد به این بیماری وجودد ارد
چاقی
مصرف بالای سدیم به طور مستقیم با افزایش وزن و چاقی ارتباط دارد. نمک باعث می شود احساس تشنگی کنید به این ترتیب مصرف نوشابه ها و مایعات شیرین افزایش پیدا کرده و خطر چاقی، به ویژه در کودکان و نوجوانان بوجود می آید
سنگ کلیه
سنگ کلیه به علت تجمع کلسیم در کلیه بوجود می آید. نمک باعث از دست دادن کلسیم شده که دفع آن از طریق ادرار انجام می شود و منجر به تجمع کلسیم در کلیه ها شده در نتیجه تشکیل سنگ کلیه میدهد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد