اسفناج سرشار از فیبر با انبوهی از مواد مغذی است ، اسفناج واقعا عروس سبزیجات است. این برگ سبز تیره فواید بی نظیری دارد که برای سلامت پوست و استخوان فوق العاده مفید است. یک منبع خوبی از پتاسیم ، آهن، منیزیم و ویتامین های A، K، D و E. است
می توانید اسفناج را در سالاد مخلوط کنید. تا با اضافه کردن این ماده همه کاره به رژیم غذایی خود از همه فواید سلامتی بهره ببرید. در اینجا پنج دلیل برای خوردن روزانه اسفناج را بیان میکنیم:
محافظت در برابر سرطان
اسفناج حاوی مقادیر زیادی فلاونوئید، است که گفته می شود خواص ضد سرطان دارد. سرعت تقسیم سلولی در معده انسان ر ا کاهش می دهد و همچنین می تواند از سلول های سرطان پوست پیشگیری کند. همچنین نتایج قابل توجهی را در رابطه با حفاظت در برابر بروز سرطان پروستات نشان داده شده است.
سلامت چشم
اسفناج حاوی کاروتنوئید است که چشم ها را در برابر آب مروارید و دژنراسیون ماکولامحافظت میکند
سلامت استخوان
اسفناج منبع خوبی از ویتامین K، کلسیم و منیزیم است. این مواد مغذی برای سلامت استخوان ضروری است.
سلامت پوست
ویتامین موجود در اسفناج به سلامت پوست بعلت حفظ رطوبت مناسب در اپیدرم. در نتیجه، مبارزه با بیماری های پوستی مانند آکنه، چروک، پسوریازیس و غیره موثر است
افزایش سیستم ایمنی بدن
خوردن اسفناج سلول های سفید خون را در سطح سالم نگه می داردو با عفونت مبارزه و سیستم ایمنی بدن را کنترل میکند
جلوگیری از خستگی
هنگامی که خستگی به سراغتان می آید اسفناج یک مواد غذایی سالم حتی بهتر از کافئین است. خوردن اسفناج سطح انرژی را افرایش داده و خستگی را کاهش می دهد. مقدار آهن موجود در اسفناج تولید اکسیژن در بدن را افزایش می دهد. به غیر از آن قند خون را تنظیم کرده ، در نتیجه از خستگی پیشگیری میکند
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد