کمردرد در افراد پشت میز نشین بیشتر دیده می شود. برای کاهش درد ناشی از کمردرد باید تغییراتی در سبک زندگی خود اعمال کنید. این قبیل دردهای اسکلتی عضلانی باعث ایجاد اختلال در کارهای روزمره مبتلایان خواهند شد. در ادامه به راهنمایی های رئیس بیست و یکمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران در این رابطه دقت کنید.
رئیس بیست و یکمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران عنوان کرد: برخی دردهای عضلانی-اسکلتی به دنبال سبک زندگی نامناسب در افراد بروز مییابد برای مثال کاهش تحرک، عدم نشستن ، ایستادن و راه رفتن صحیح، انجام کارهای سنگین و نامناسب ،موجب بروز این دسته از دردها میشود.
توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران، دکتر سید منصور رایگانی با بیان اینکه دردهای اسکلتی- عضلانی شایعترین علت مراجعه بیماران به مطبهای طب فیزیکی است، گفت: دردهای اسکلتی- عضلانی در ناحیه گردن، کمر و زانو شایعتر از سایر قسمتهای بدن است.
وی افزود: کمردرد از شایعترین دردهای اسکلتی-عضلانی است به گونهای که میتوان اعلام کرد تمام افراد یکبار در زندگی خود این درد را تجربه کردهاند.
رئیس کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران در ادامه یادآور شد: بیمارانی که دچار سکته مغزی و ضربه مغزی، ضایعات نخاعی و اختلالات حرکتی میشوند نیز جزو مراجعان طب فیزیکی هستند که به دنبال بروز بیماری و عدم توانایی حرکت اندامها نیاز به توانبخشی پیدا میکنند.
رایگانی خاطرنشان کرد: افرادی که به دنبال برخی بیماریها مانند سکته مغزی و حوادثی از قبیل ضربه مغزی دچار معلولیت میشوند علاوه بر اقدامات جراحی و داخلی نیازمند به اقدامات طب توانبخشی نیز خواهند بود.
رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران خاطرنشان کرد: برخی دردهای عضلانی-اسکلتی به دنبال سبک زندگی در افراد بروز مییابد برای مثال کاهش تحرک، عدم نشستن صحیح، انجام کارهای سنگین و … موجب بروز این دسته از دردها میشود. وی افزود: به افراد به خصوص توصیه میشود برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای اسکلتی- عضلانی هر 30 دقیقه از جای خود برخیزند و حرکات کششی انجام دهند یا فاصله کوتاهی را پیادهرویی کنند
روابط عمومی طب فیزیکی