sabzijate-tabestani

گرمای تابستان  دمای بدن  را افزایش می دهد و می تواند باعث مشکلات گوارشی شود . اما، Neelanjana سینگ، مشاور ارشد رژیم های غذایی از بیمارستان PSRI در دهلی نو لیستی از سبزیجاتی را معرفی میکند که  باید در طول این فصل مصرف  شود.


سبزیجات مواد غذایی خنک کننده در مقایسه با گوشت و مرغ هستند. از این رو ما توصیه میکنیم که در فصل تابستان مصرف سبزیجات بیشتر و  مصرف غذاهای غیر گیاهی کاهش یابد. مصرف سبزیجات در فصل تابستان هیدراسیون  بدن را نگه میدارد. علاوه بر سبزیجات سالم  آنها می توانند فشار خون بالا و دیابت را کاهش دهد، همچنین باعث کاهش  وزن، سلامت پوست  و بهبود سلامت قلب می شود

خیار و کدو تنبل از بهترین  سبزیجات برای خنک کردن بدن می باشد. مشاور ارشد رژیم های غذایی، Neelanjana سینگ  می گوید  “طبیعت میوه ها و سبزیجات با توجه به نیاز انسان در نظر گرفته شده است، به همین دلیل است که سبزیجات در تابستان بوجود می آید که در همین فصل استفاده شود. آنها  هضم  آسان   دارند همچنین دارای خواص خنک کننده  می باشد. “

اما همه سبزیجات مناسب برای گرمای تابستان  مناسب نمی باشد.  برخی سبزیجات  حرارت بیشتری برای هضم  تولید میکنند. Neelanjana سینگ میگوید باید از  این نوع  سبزیجات در تابستان دوری کرد، “من نمی خواهم بگویم که  همه سبزیجات  این فصل تولید گرما در بدن میکنند  اما برخی از سبزیجات که دارای مقدار آب کمتر هستند   ممکن است کالری های انبوهی نیز داشته باشند. سبزیجاتی مانند نخود فرنگی و گل کلم ایده آل برای ماه های زمستان می باشد هر چند شما می توانید آنها را در حد اعتدال در طول ماه های تابستان  نیز مصرف کنید “

در طول ماه های تابستان، افزایش مصرف آب، ماست و میوه  و سبزیجات، که دارای آب بالا می باشد ، برای حفظ درجه حرارت بدن  انتخاب کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد