کسانی که چهار زانو و دو زانو می نشینند بیشتر در خطر ابتلا به ساییدگی مفصل زانو هستند. چون نشستن با این حالت 9 برابر وزن کل بدن را بر زانوها فشار می آورد. در این مقاله از دکتر سلام اطلاعاتی در خصوص اینکه چرا نباید چهار زانو و دو زانو بنشینیم را آماده کرده ایم. توصیه می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید. با ما همراه شوید.
توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران، دکتر علیرضا اشرف در آستانه برگزاری بیست و یکمین کنگره بین المللی طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران ساییدگی زانو را جزو یکی از شایع ترین بیماری های اسکلتی- عضلانی ایرانیان دانست و افزود: متاسفانه ایرانیان به دلیل سبک غلط نشستن از جمله چهار زانو و دو زانو همواره در معرض ابتلا به ساییدگی زانو هستند.
وی افزود: علاوه بر این عدم استاندارد بودن سرویس های بهداشتی ایرانی که افراد را مجبور به چهار زانو نشستن می کند عاملی برای تشدید بروز این بیماری است.
این استاد و مدیر گروه طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه نشستن چهار زانو ۹ برابر وزن کل بدن به زانوها فشار وارد می کند، یادآور شد: همه مردم باید سبک صحیح نشستن را بیاموزند و به شدت از نشستن به مدل چهار یا دو زانو خودداری کنند.
وی افزود: افراد علاوه بر رعایت سبک نشستن با نرمش صحیح زانوها می توانند از بروز ساییدگی زانو پیشگیری کنند.
اشرف با تاکید براینکه اصول نرمش زانو باید توسط متخصصان طب فیریکی به مردم آموزش داده شود، تصریح کرد: افراد در مراحل اولیه می توانند با نگه داشتن زانو به مدت ۱۰ ثانیه به فاصله ۲۰ سانتی از سطح بدن به سمت بالا زانوهای خود را نرمش دهند.
دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: متاسفانه ساییدگی زانو قابل درمان نیست و افراد صرفا با رعایت موارد فوق می توانند از بروز آن پیشگیری کنند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: داروهایی که به بیماران مبتلا به ساییدگی زانو تجویز می شود صرفا جنبه کنترل کننده درد را دارد و در درمان قطعی آن نقشی ندارد.
اشرف خاطر نشان کرد: به هیچ روشی نمی توان مفصلی که دچار ساییدگی شده را به حالت اولیه بازگرداند.
وی افزود: بیست و یکمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران از ۲۷ تا ۲۹ دیماه در سالن همایش های رازی برگزار می شود.
دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران گفت: علاقه مندان می توانند مقالات خود را به نشانی www.ispmrcongerss.com ارسال کنند.
وی در پایان گفت :در این کنگره میهمانان خارجی از کشورهای آمریکایی و اروپایی برای ایراد سخنرانی حضور خواهند داشت.
منبع: خبرگزاری دانا