فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و موادترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستندُاگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری بی نظیر می شود
یکی از وعدههای خوراکی بسیار خوشمزه که در گذشته به عنوان یک خوراکی چاق کننده شناخته میشد بر اساس پژوهشهای جدید برای تناسب اندام بسیار مفید است.
فرنی عسل به جای فرنی شکر شیر یک غذای مفید و کاملی است که از آن میتوان فرنی و شیربرنج تهیه کرد. فرنی ارزش غذایی بالایی دارد زیرا ترکیبی از شیر و نشاسته بوده و انرژی، فراوانی به فرد میدهد. مواد نشاستهای هم مثل شیر دارای ویتامینهای گروه B و روی هستند. البته اگر به جای افزودن شکر از عسل یا شیرههای گیاهی استفاده شود، مصرفشان مفیدتر خواهد بود.
یادتان باشد که فرنی باید در حد اعتدال مصرف شود زیرا زیادهروی و یا به موقع مصرف نکردن آن میتواند زیانبار باشد. مصرف آن بعد از وعده غذایی اصلی توصیه نمیشود زیرا به خاطر کالری بالا باعث افزایش وزن و بالا رفتن تریگلیسیرید میشود.
شیربرنج و فرنی در صورتی در ماه رمضان توصیه میشوند که: اولا به صورت قسمتی از یک وعده غذایی خورده شود، ثانیا شیرینیشان محدود باشد و ثالثا در مصرفشان افراط نشود (حتی در افطار)؛ بعضی افرادی که روزه میگیرند، مخصوصا در تابستانهای گرم دچار افت قندخون میشوند و افت قندخون عصبانیت و سرگیجه را تجربه میکنند که در این زمان، خوردن غذاهای یادشده میتواند برای آنها کمککننده باشد.
کارشناسان به افرادی که تمایل دارند تناسب اندام مناسبی به دست آوردند و در عین حال از خوردن غذاهای رژیمی بدشان میآید مصرف فرنی در وعدهی صبحانه به جای خوراکیهای رایج حاوی بلغور جوی دوسر را پیشنهاد میکنند.
گفتنی است، براساس تحقیقات دانشگاه ایالتی لوئیز یا نا در ایالات متحده افرادی که در وعده صبحانه به جای بلغور جوی دوسر از فرنی استفاده میکنند در طول روز کمتر دچار احساس گرسنگی میشوند و در نتیجه کمتر غذا میخورند.
پژوهشگران این نتایج را با تحقیق انواع 217 مدل غذای مختلف وعدهی صبحانه به روی 43 داوطلب و بررسی وزن آنها در طول یک ماه دوره آزمایشی به دست آوردهاند. پژوهشگران البته توصیه میکنند افراد از فرنی بدون استفاده از شکر برای تناسب اندام استفاده کنند.
جام نیوز