بعضی از مواد غذایی با اینکه خوشمزه هستند و افراد از خوردن آن لذت می برند ولی مصرف آن ها در طولانی مدت باعث آسیب رسیدن به سلامتی می شود. در این مقاله از دکتر سلام 5 ماده غذایی که مصرف آن سلامتی بدن را به خطر می اندازد را آماده کرده ایم. توصیه می کنیم که این مقاله را از دست ندهید و حتما آن را مطالعه کنید. با ما همراه شوید.
1. قهوه سفید
شامل مواد تشکیل دهنده ناسالم مانند چربی ترانس، شکر افزوده و رنگهای مصنوعی میباشد. بسیاری از نامهای تجاری قهوه از چربیهای ترانس مملو است که بخش عمده از محصولات قهوه این ماده ترسناک را دارند. یک مطالعه نشان داده است که این مواد میتواند حافظه انسان را بعد از 45 سالگی کاهش دهد. مصرف این عنصر نیز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد، به همین دلیل اداره غذا و داروی ایالات متحده از این جزء در سال 2018 جلوگیری خواهد کرد.
در عوض سعی کنید نوشیدنیهای سنتی کم چرب یا شیر و یا شیره سبزیجات استفاده کنید زیرا مکملهای سالمتری هستند.
2. نان آرد سفید
این نوع آرد را در نانهای ساندویچ استفاده میکنند شما احتمالاً ساندویچها را با مواد شیمیایی ترسناک میخورید. این مواد میتواند خطراتی مانند بیماریهای آسم، آلرژی و سرطان داشته باشد. این مواد را از رژیم غذایی خود حذف کنید. در عوض میتوانید از آرد گندم استفاده کنید.
3. غذاهای سرخ شده با روغنهای مانده
موادی که با روغنهای چند بار مصرف سرخ میشوند مانند مرغ سوخاری استیک و غیره شامل این نوع مواد میشود که باید جزء غذاهایی باشند که نباید خورده شوند. علاوه بر این به میزان بالایی از چربی و کالری موجود در این غذاها نیز وجود دارد، اما مشکل اساسی این است که این مواد دارای سطوح بالایی از چربیهای اشباع نشده است. این مواد زمانی شکل میگیرد که محصولات حیوانی برای مدت زمان طولانی در دمای بالا پخته میشوند. در عوض میتوانید از غذاهای کبابی که بدون روغن پخته میشوند، استفاده کنید.
4. پنیر پیتزا و سوسیس و کالباس
شامل مواد ناسالم عبارتند از: نیترات، نیتریت و پخت و پز در دماهای بسیار بالاست. این مواد از گوشتهای مانده و با کیفیت بد تولید میشود و حاوی مقادیر بالایی از چربیهای اشباع شده است. نیترات و نیتریت در گوشت فرآوری شده یا طبیعی میتوانند به عنوان عنصر سرطانزا در معرض گرمای زیاد قرار گیرند.
5. غلات صبحانه شیرین
مواد غیربهداشتی موجود در این مواد غذایی عبارتند از کربوهیدراتهای تصفیه شده و شکر هستند. شکر باعث تخریب بدن میشود. خوردن مقدار زیادی از این ماده سفید منجر به چاقی که اغلب علت مشکلات دیگر مانند دیابت و بیماری قلبی است، میشود. این مواد در انگلستان، استرالیا، نیوزیلند، ژاپن و بخش بزرگی از اروپا ممنوع شده است، زیرا اعتقاد بر این است که شامل عناصر سرطانزاست. در عوض میتوانید از میوههای طبیعی و آجیل به جای آن استفاده کنید.
منبع: نو آوران آنلاین