عمل زیبایی بینی را می توان پرطرفدار ترین عمل زیبایی دانست. متخصص زیبایی در انجام این عمل بینی شما را به هر شکلی که بخواهید در می آورد تا شما نهایت رضایت را از چهره خود داشته باشید. اما افراد زیادی به علت ترس از عمل جراحی و یا عدم توان مالی کافی برای این نوع درمان از ان گریزان اند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با روش های عمل بینی بدون جراحی آشنا کنیم. با دکتر سلام همراه باشید.
چشمها، دهان و بینی را میتوان به عنوان نقاط کانونی صورت در نظر گرفت. برای بسیار از افراد، شکل بینی در میزان اعتماد به نفس آنها بسیار تأثیرگذار خواهد بود. تا همین اواخر، تنها راه حل موجود برای کسانی که خواهان تغییر شکل بینی خود بودند، انجام جراحی رینوپلاستی بینی بود. این روش درمان بسیار دردناک است و بیمار باید مدت زمانی را در بیمارستان بگذراند. در حالیکه تنها راه حل ایجاد تغییرات عمده در ابعاد و شکل بینی، انجام جراحی بینی است، با این حال می توان بسیاری از مشکلات مربوط به تغییر شکل بینی و فرم دهی مجدد به آن را به کمک شیوه های بدون جراحی زیبایی بینی، که به رینوپلاستی کوچک نیز شناخته میشوند، به انجام رساند. عمل بینی بدون جراحی، تکنیکی است که برای اصلاح نواقص مختلف بینی در هماهنگی با نواحی پیرامون آن، اقدام به شکل دهی مجدد، ایجاد توزان و یا تغییر در اندازه بینی میکند. ولی این روش برای موارد خاصی مانند افرادی که بینی آن ها به تغییرات زیادی در شکل و ابعاد نیاز ندارد، قابل استفاده خواهد بود.
لیفت بینی
دکتر شبنم شادابی گفت: لیفت بینی از جمله مواردی است که در درمان اختلالات بینی بسیار پر کاربرد می باشد. در این نحوه درمان به هیچ عنوان بیمار تحت جراحی قرار نخواهد گرفت، بلکه با استفاده از ژل و یا فیلر، پزشک متخصص به درمان فرد خواهد پرداخت. از جمله پر کاربرد ترین موارد استفاده از این نوع درمان می توان به مواردی همچون درمان قوز بینی نوک افتاده و … را می توان نام برد.
حتما باید شدت این نقایص بررسی شود و در صورتی که پزشک صلاح بداند این روش غیرجراحی را به بیمار پیشنهاد می دهد. اصول و پایه لیفت غیرجراحی بینی بر تزریق فیلر استوار است و مهمترین و بیشترین کاربرد را در برطرف ساختن قوز بینی یا فرو رفتگی روی بینی دارد. برای این منظور از ژل هیالورنیک استفاده می شود که فیلر موقت است و پس از جذب فردباید دوباره به پزشک مراجعه کند تا تزریق ژل برای او تکرار شود. نتایج اکثرا بسیار رضایت بخش است زیرا فرد بدون بیهوشی و بدون جراحی قوز بینی اش صاف می شود.
موارد کاربرد
– چین و چروک بینی
– برآمدگی کوچک بینی یا قوز بینی
– بینی نامتقارن
– بینی کمی کج
– بینی تخت یا با پل کوچک
نحوه عمل
دکتر شبنم شادابی در ادامه افزود: در این روش پس از بی حس کردن بینی مقدار مناسبی از filler که مي تواند کلسیم هیدروکسی اپتات و اسید هیالورونیک (ژویدرم) باشد با سوزن ظریفی به زیر پوست تزریق مي شود. این تزریق برای رفع قوز بینی، در بالا و پایین قوز به میزان لازم تزریق مي شود تا برجستگی قوز بینی را محو کند یا در نقاط خاصی از نوک بینی تزریق مي شود و نوک آن را بالاتر مي برد. هم چنین اگر بینی دچار ناصافی، غیر قرینگی یا تورفتگی است مي توان با پر کردن این نواحی سطح بینی را صاف و یک دست و ظاهری متناسب ایجاد کرد. ژل هيالورونيك در بينى علاوه بر اينكه قابل خارج كردن است حلال نيز دارد و اگر فردى از فرم بينى پس از تزريق ناخشنود بود مي تواند آنرا خارج و يا حل كند.
بنابراين اگر پس از تزريق ژل در بينى بيمار بخواهد عمل جراحى كند مغايرتى ندارد و پس از از بين بردن ژل مي تواند عمل جراحى را انجام دهد. اين روش بينى كوچك نمي شود ولى اگر بينى چندان بزرگ نباشد و فرد مايل باشد بدون عمل جراحى بينى ظاهر بينى را كوچك تر نشان دهد مي تواند با تزريق چربى در گونه ها به اين نتيجه دست يابد. ميزان ماندگارى ژل در بينى بسيار طولانى تر از ماندگارى همان ژل در اب است، بطور مثال بعضى از ژل هاى هيالورونيك كه در لب بيشتر از شش ماه دوام ندارد در بينى تا سه سال هم دوام مى آورد. اگر از انواع ژل هاى يكساله هيالورونيك استفاده شود گمان مي رود در بينى تا ٥ سال هم ماندگار باشد.
موارد منع تزریق ژل
دکتر شبنم شادابی در این باره گفت: این نوع درمان هم مانند سایر روش های درمانی دارای محدودیت هایی می باشد. وجود این محدودیت ها یا قابل چشم پوشی و یا برداشتن است و یا نمی توان از آن چشم پوشی کرد. موارد زیر از جمله مواردی هستند که در انجام این عمل ایجاد محدودیت می کنند.
اشخاصی که از آسپرین و یا بروفن استفاده می کنند ، زیرا این اشخاص پس از تزریق ژل بینی دچار کبودی در ناحیه تزریق می شوند.
توصیه می شود اشخاص بعد از تزریق ژل بینی به مدت یک هفته لیزر صورت و یا پیلینگ را انجام ندهند زیراممکن است دربرخی از اشخاص واکنش التهابی رخ دهد.
اشخاصی که ضعف سیستم ایمنی دارند.
بانوان شیرده و باردار باید از تزریق ژل چه در بینی و یا صورت اجتناب بورزند، پس از دوران بارداری و شیردهی می توانند به انجام تزریق ژل بپردازند.
تزریق ژل بهتر است در اشخاص بالای 18 سال انجام شود، قبل از این رنج سنی تزریق ژل توصیه نمی شود.
اشخاصی که دارای گوشت اضافه هستند ، تزریق ژل بینی به آنها توصیه نمی شود.