اشخاص چاق به عنوان يک غذاي اصلي ميتوانند آلبالو مصرف نمايند زيرا آلبالو داراي کالري کمي است و شيپور اشتهاي کاذب را خفه ميکند!
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد كشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف آلبالو به تمام گروههای سنی، به خصوص افراد مبتلا به چاقی و چربی توصیه میشود زیرا كاهشدهنده چربی خون بوده و اشتها را كم میكند.
به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام اصغر نقشی در گفتوگو با ایسنا، افزود: آلبالو ارزش غذایی فراوانی داشته و میزان قند آن پایین است. آلبالو سرشار از ویتامینهای آ، ب، ث و دارای املاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، گوگرد، سدیم، منیزیم، کبالت و منگنز است.
وی، این میوه را برای دفع سنگ کلیه تاثیرگذار دانست و بیان کرد: با توجه به آبدار بودن آلبالو، مصرف این میوه برای دفع سنگ کلیه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا سودمند است.
نقشی با اشاره به تاثیر آلبالو در کاهش فشار خون، ادامه داد: آلبالو، فشار خون را کاهش میدهد و اگر رسیده باشد مانع سوء هاضمه میشود. مصرف آبآلبالو میتواند سبب رفع مشکلاتی مانند خستگی، افسردگی و اضطراب و همینطور منظم شدن حرکت خون در عروق افراد شود.
وی اظهار کرد: مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارساییهای کبد مفید است.
نقشی با اشاره به مزایای مصرف آلبالو و تاثیر مثبت آن در حفظ سلامت بدن تاکید کرد: خوردن یک کف دست آلبالو میزان ترشح ملاتونین را در خون افزایش میدهد و بنابراین الگوهای طبیعی خواب را در بدن بهبود میبخشد که درعین حال این فرایند به طور بالقوه مزایای دیگری نیز برای حفظ سلامت بدن و روان در پی دارد.
آلبالو از جمله میوههایی است که به دلیل برخورداری از خواص بسیار مفید برای سلامتی حتی به عنوان یک راهحل درمانی برای برخی بیماریها در نظر گرفته میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، آلبالو سرشار از آنتی اکسیدانها، ویتامینهای ضروری و مواد مغذی است که مورد نیاز برای سلامت بدن هستند. برخی از ترکیبات مفید و شفابخش این میوه عبارتند از:
آنتوسیانین
آنتوسیانین، آنتیاکسیدان قوی به حساب میآید که در رنگدانهها مشاهده میشود و آلبالو نیز از جمله میوههایی است که مملو از این رنگدانههاست. مصرف میوههایی که رنگ تیرهتری دارند به دلیل برخورداری از ترکیبهای ضدالتهابی، آنتی ویروسی و ضدسرطانی توصیه میشود.
فیبر
بررسیهای آزمایشگاهی نشان میدهد حدود 10 عدد آلبالو 1.4 گرم از فیبر مورد نیاز بدن را تأمین میکند.
پتاسیم
آلبالو از جمله مواد خوراکی است که به دلیل برخورداری از پتاسیم برای سلامت قلب مفید است و ضربان قلب و فشارخون را تنظیم کرده و در نتیجه احتمال ابتلا به فشارخون و سکته مغزی را پایین میآورد.
آنتیاکسیدانها
این میوه حاوی انواعی از آنتیاکسیدانها همچون «لوتئین» و «بتاکاروتن» است. این ترکیبها به عنوان فاکتوری حفاظتی در برابر رادیکالهای آزاد که عامل سرطان و بیماریهای مختلف هستند، عمل میکنند.
ملاتونین
آلبالو منبع غنی از هورمون ملاتونین به حساب میآید و مصرف آن برای افرادی که احساس خستگی دارند اما نمیتوانند به خواب بروند توصیه میشود زیرا این هورمون الگوی خواب را تنظیم میکند.
ویتامینهای ضروری
یک فنجان آلبالو به دلیل برخورداری از ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین A ،B6 و K در واقع یک قرص ویتامین تلقی میشود. این ویتامینها برای تشکیل کلاژن در رگهای خونی، خون، ماهیچهها و استخوانها ضروری هستند.
فیتواسترول
«فیتواسترول»ها به طور طبیعی در بافت آلبالو وجود دارند. این ترکیب با پایین آوردن میزان کلسترول بد خون به کاهش خطر ابتلا به سرطان و نیز به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
کالری پایین
یک دانه میوه آلبالو تنها حاوی چهار کالری انرژی است و به همین دلیل لازم نیست به دلیل نگرانی از چاق شدن، مصرف آن را محدود کنید.
سلامت نیوز: لطفا آلبالو بخورید!
خیلی عالی
عالییییییی بود ایول