شاید باورنکنید ولی میگو علاوه بر وجود خواص بی نظیری که دارد، باعث افزايش کلسترول در بيماران قلبي عروقي می شود؛ همچنین باعث افزايش خارش، تاول و کهير در بدن نیز ميشوند،پس هنگام مصرف آن مراقب باشید زیاده روی نکنید
به دليل نبودن چربي مفيد ميگو احتمال دارد که باعث افزايش کلسترول در افراد گردد.
دکتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه گفت: ميگو جزء گروه پروتئينها به حساب ميآيد و حتي ميتوان براي آن گروه گوشتها را نيز در نظر گرفت. هر 30گرم آن مانند يک واحد گوشت است و حاوي اسيدهاي آمينه ميباشد و درکل جايگزين مناسبي براي ساير گوشتها محسوب ميشود به شرطي که ممنوعيت مصرف در افراد خاص نداشته باشد.
وي افزود: درواقع خاصيت خوبي که ما از نتيجه غذاهاي دريايي انتظار داريم مانند اسيدهاي چرب امگا3 که شامل EPA و DHA است در ميگو کمتر ديده ميشود.
فرهبخش تصريح کرد: به دليل اينکه ميگو جزء مواد غذايي چرب به حساب ميآيد و اين چربي به عنوان چربي مفيد محسوب نميشود، احتمال دارد که باعث افزايش کلسترول در افراد گردد. بنابراين کساني که کلسترول بالا دارند و اشخاصي که به بيماري قلبي عروقي مبتلا هستند، بايد ميگو را با احتياط بيشتر مصرف نمايند به اين معنا که به اندازه افراد معمولي نميتوانند، استفاده کنند.
اين متخصص در پايان خاطرنشان کرد: بسياري از غذاهاي دريايي ايجاد حساسيت ميکنندو باعث افزايش خارش، تاول و کهير در بدن ميشوند، بنابراين تمام کساني که به ساير غذاهاي دريايي حساسيت دارند به ميگو هم احتمال حساسيت آنها بالا است و بايد از مصرف ميگو به کل بپرهيزند.