پس از جراحی ایمپلنت دندان برخی افراد دچار درد در ناحیه فک و لثه می شوند. کسانی که می خواهند ایمپلنت دندان انجام دهند غالبا این سوال را از متخصص ایمپلنت می پرسند که آیا ایمپلنت دندان با درد همراه است یا خیر؟ در ادامه به این پرسش پاسخ داده شده است که خواهید خواند.
دکتر ادیب گفت: این پرسش اکثر بیماران پیش از انجام جراحی ایمپلنت است.در صورتی که زمان جراحی ایمپلنت کم باشد و سرعت عمل و دقت کار متخصص ایمپلنت خوب باشد، جراحی ایمپلنت با هیچچ دردی همراه نخواهد بود.
علاوه بر اینکه پیش از آغاز جراحی ایمپلنت، استخوان فک متقاضی به خوبی بی حس میگردد. از مواد بی حسی با کیفیت بالا استفاده می شود که تا ساعت ها بعد از جراحی ایمپلنت هم، ناحیه فک بیمار بی حس خواهد بود. بعد از جراحی ایمپلنت هم، برای متقاضی داروهای آنتی بیوتیک و تسکین دهنده، تجویز می شود و به این صورت بیمار هیچ گونه دردی نخواهد داشت.
مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت جهت کاهش درد
دکتر ادیب افزود: بعد از جراحی ایمپلنت بهتر است نکاتی را رعایت کنید، از جمله می توانیم به پرهیز از مصرف غذاهای داغ اشاره کنیم. به هیچ وجه نباید دخانیات استعمال کنید و از مکیدن یا پرتاب آب دهان یا تف کردن باید خودداری کنید. سیگار کشیدن موجب بروز درد زیاد و عفونت محل جراحی ایمپلنت می گردد.
پیش از جراحی ایمپلنت کار خاصی لازم است؟
مصرف غذای سبک و مغذی بسیار مفید است. اگر بیمار، مشکل خاصی دارد باید مدارک آزمایشگاهی خود را به متخصص ایمپلنت ارائه دهد و اگر داروی خاصی استفاده می کند با متخصص ایمپلنت صحبت نماید.
روش انتخاب یک مرکز تخصصی ایمپلنت چگونه است؟
این روزها برای یافتن مرکز تخصصی ایمپلنت دندان می توانید از کسانی که یک بار از خدمات این مراکز استفاده کرده اند سوال کنید و یا سایت متخصص ایمپلنت و نمونه کارهای او را ببینید.
با چه روشی این کار را انجام دهیم؟
باید در نظر بگیرید که کدام متخصص ایمپلنت مهارت های زیادی در زمینه ایمپلنت دندان دارد. مقالاتی که این پزشکان منتشر می کنند نشان میدهد که پزشکی با اطلاعات دندانپزشکی بالا در مورد ایمپلنت می باشد و تجربه کاری زیادی را در زمینه درمان دارد.
روش بعدی مشاهده نمونه کارهای ایمپلنت دندان متخصص ایمپلنت می باشد. متخصص ایمپلنت مثل دیگر شغل ها برای ارائه توانایی های خود در وبسایت خود یا صفحه اجتماعی خود از تصاویر قبل و بعد از عمل ایمپلنت استفاده می کند که شما با مشاهده جراحی های های کاشت ایمپلنت یا کاشت دندان و روش های درمانی مختلف با تجربه و مهارت و دانش متخصص ایمپلنت آشنا می شوید.
مرحله سوم مشاهده فیلم های رضایت متقاضیان است توجه داشته باشید که اگر بیماری از عملکرد متخصص ایمپلنت خود راضی نباشد به هیچ وجه تمایل ندارد که مصاحبه انجام دهد.
هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟
برای کاشت ایمپلنت دندان نیاز به قطعاتی می باشد که متخصص ایمپلنت باید آنها را از مرکز وارد کننده ایمپلنت تهیه نماید. این قطعات هزینه بر می باشد و قیمت آن قبل از جراحی ایمپلنت از بیمار دریافت می شود..
هزینه پایانی جراحی ایمپلنت به دستمزد متخصص ایمپلنت مربوط می شود و مبالغ مربوط به لابراتوار، استفاده از مواد قالب گیری و دستمزد تکنسین لابراتوار هم در نظر گرفته می شود. مبلغ مربوط به فرستادن کار و برگشت آن و تهیه پروتز موقت هم از دیگر هزینه های مربوط به کاشت ایمپلنت است.
درد دندان زمانی پدید می آید که درمان ایمپلنت دندان به خوبی صورت نگرفته است. همچنین احتمال دارد درد به دلیل حساسیت به سیمان دندان باشد که پری سمنتیت (pericementitis) نام دارد. اگر متقاضی فورا این حالت را درمان نکند، ممکن است به آسیب مداوم در ناحیه استخوان فک خود دچار شود. زمانی که درد آغاز شود در صورتی که نکات مراقبتی لازم را در پیش بگیرد به خوبی این حالت قابل کنترل و درمان خواهد بود هر چه دیرتر رسیدگی کنید، باید متحمل درد و هزینه زیادتری شوید.
مناسب ترین روش برای مقابله با حساسیت به ایمپلنت، خارج ساختن ایمپلنت از دهان است. دندانپزشک شما به آسانی این کار را انجام داده و قادر خواهد بود بعد از درمان، ایمپلنتی دیگر را نصب کند.
دکتر ادیب در ادامه افزود: اگر متقاضی پری سمنتیت را تجربه می کند، باید جراحی را جهت خارج ساختن سیمان از درون لثه ها را انجام دهد. اگر سیمان به راحتی بیرون آورده نشود، احتمال دارد باعث التهاب و عفونت لثه گردد. زمانی که متقاضی در مراحل اولیه به دندانپزشک رجوع می کند، احتمال دارد به خارج کردن ایمپلنت نیاز نداشته باشد و فقط با برداشتن سیمان وضعیت را برطرف کند. در صورتی که زمان زیادی از آن بگذرد ایمپلنت باید بیرون آورده شود به همین ترتیب هر چه سریعتر با احساس درد به متخصص ایمپلنت باید مراجعه کند.