قبل از غذاخوردن حتی الامکان میوه میل نکنید زیرا قند و فیبر موجود درآن آزاد می شوند و مانع جذب دیگر ویتامین ها و املاح و مواد معدنی غذا می شوند سالاد و سبزیجات بهترین جایگزین برای میوه هستند
ميوهها بدليل فيبر بالايي که دارند، حجم زيادي آب در خود جاي ميدهند و باعث آزاد شدن تدريجي قند ميشوند.
به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام،دکتر مسعود کيمياگر، متخصص تغذيه،گفت: ميوهها حاوي مقادير بسيار بالا ويتامين c هستند که ويتامين c جذب آهن را بالا ميبرد ولي معمولأ توصيه نمي شود قبل از غذا مصرف شوند. فيبر بالاي ميوه باعث ميشود حجم معده پر شود و بهتر است به جاي ميوه، از سالاد و سبزيجات به عنوان پيش غذا و يا همراه غذا، استفاده کرد.
دکتر کيميا گر فاصله 2 ساعتي بين مصرف ميوه و غذا را مناسب دانست و گفت: استفاده از آب ميوههاي طبيعي همراه غذا، بسيار مناسب است و علاوه بر تأمين ويتامين c کافي براي جذب آهن غذا، نوشيدني مناسبي است و بهتر است جايگزين نوشيدنيهاي مصنوعي و گازدار شود و جزء عادات غذايي خانوادهها قرار گيرد.