آنتی اکسیدان های فراوان
همه سیب زمینی های شیرین، نارنجی نیستند. پوست و داخل آنها می تواند سفید، زرد، قهوه ای، قرمز، صورتی و بنفش باشد. هر رنگ مواد مغذی مختلفی را به بدن می رساند. به نظر می رسد که سیب زمینی شیرین بنفش مقادیر فوق العاده بالایی از عوامل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی را دارا می باشد. همانطور که این مواد از بدن شما عبور می کنند، رادیکال های آزاد – مواد شیمیایی که به بدن شما آسیب وارد می کنند – را خنثی می کنند.
ویتامین A
فقط یک سیب زمینی شیرین پخته شده می تواند 400 درصد از ویتامین A مورد نیاز بدن شما را برای سالم نگه داشتن چشم ها و پوست و همچنین جلوگیری از بیماری فراهم کند.
تقویت کننده بتا کاروتن
سیب زمینی شیرین نارنجی حاوی بتا کاروتن است- یک آنتی اکسیدان برای جلوگیری از بیماری – این آنتی اکسیدان برای جلوگیری از سرطان های خاص و بیماری چشم مفید می باشد.
شیوه پختن سیب زمینی شیرین
شیوه ای که شما سیب زمینی شیرین را می پزید، می تواند تفاوت بزرگی در مواد مغذی که دریافت می کنید، ایجاد کند. ساده ترین روش، پختن در فر بود که معلوم شد بهترین روش نیز بوده است ؛ در یک مطالعه، تعداد زیادی از کاروتنوئیدها، مانند بتا کاروتن، پس از آن در غذا باقی ماندند.
ترکیبات مبارزه کننده با سرطان
دانشمندان بر این باورند که این سیب زمینی های رنگی یک پروتئین منحصر به فرد دارند که یک مهار کننده پروتئاز نامیده می شود. هنگامی که این سیب زمینی ها در برابر سلولهای سرطانی آزمایش شد، به نظر می رسد که برخی از رشد را متوقف کرد.
ویتامین ها و مواد معدنی
سیب زمینی های شیرین غنی از ویتامین C هستند که سیستم ایمنی بدن شما را بهبود می بخشند. سطوح بالای پتاسیم به کنترل فشار خون کمک می کند، در حالی که کلسیم موجود در سیب زمینی شیرین، استخوان های شما را تقویت می کند.
برای قند خون بهتر است
سیب زمینی سفید، آنهایی که شما به طور معمول می پزید و یا خلال شده مصرف می کنید، در شاخص گلوکز رتبه بالایی دارند که نشان می دهد ، چقدر سریع بر روی قند خون شما تاثیر می گذارد. سیب زمینی شیرین نرخ پایین تری دارد، آنها همچنین دارای فیبر بیشتری هستند – حدود 5 گرم در سه چهارم فنجان – که باعث تسریع هضم غذا در بدن می شوند.
مرد آهنی
سیب زمینی شیرین منبع خوبی از آهن است. این مسئله سیب زمینی شیرین را به یک ستاره برای گیاهخواران و وگان ها تبدیل می کند. گوشت دارای آهن با هِم ( کوفاکتور ) است که بدن شما جذب را راحت تر از سایر انواع بدون هِم انجام می دهد ، نظیر میوه ها، سبزیجات و آجیل ها.
اما اگر غذاهای غنی از ویتامین C می خورید ( مثل سیب زمینی شیرین )، بدن شما می تواند جذب آهن بدون هِم را بهتر انجام دهد.
تاریخ شیرین
سیب زمینی شیرین اغلب اوقات با دیگر سبزیجات اشتباه گرفته می شود ؛ اکثراً سیب زمینی شیرین را با یام ها اشتباه می گیرند. حقیقت این است که ریشه های سیب زمینی شیرین به دوران پیشا تاریخ اکوادور و پرو باز می گردد ؛ در حالی که یام ها بومی غرب آفریقا و آسیا هستند و تاریخ آن تنها به 50.000 سال قبل از مسیح باز می گردد.
آنها در خارج از این مناطق نادر هستند، به طوری که ممکن است ظرفی که روی آن برچسب یام خورده است ، واقعا سیب زمینی شیرین باشد!
چه زمانی سیب زمینی شیرین بخوریم ؟
شما می توانید سیب زمینی شیرین را با تعطیلات مانند روز شکرگزاری پیوند دهید. زمانی که آنها نقش مهمی در ظرف ها و کیک ها ایفا می کنند، چرا آنها را به چند ماه محدود کنیم ، وقتی می توانیم در هر زمان از آنها استفاده کنیم و لذت ببریم ؟ اکثر سوپرمارکتها سیب زمینی خام و کنسرو شده را در تمام طول سال دارند. شما همچنین می توانید آنها را در محصولات جدیدتر مانند چیپس سیب زمینی و خلال یخ زده پیدا کنید.
نظرات بسته است